Mihály Arkangyal kártya: Vértezd fel magad

IMG_0042Ez a kártya arra utal, hogy most különösen fogékony vagy az energiákra és az érzelmekre. Mihály arkangyal megvéd téged az ártalmas energiáktól, de fontos, hogy te is tégy valamit a saját védelmed érdekében. Kerüld az indulattal teli helyzeteket, a versengést. Maradj távol a kocsmáktól, bároktól, olyan helyektől, ahol mindenféle bódító anyagokat fogyasztanak, mert ezek vonzzák az alacsonyabb szintű energiákat. Kövesd a természetes hajlamaidat, és vedd körül magad kedves, gyengéd emberekkel.

 

Lehetséges értelmezések: Viselj, vagy hordj magaddal védelmező erejű kristályt, például egy fekete obszidiánt. * Gondoskodj a fizikai védelmedről is: legyen érvényes egészségügyi biztosításod, jól működő autód, és így tovább. * Légy óvatos a mostani helyzetben vagy kapcsolatban.

Imádság:

„Mihály arkangyal! Kérlek, erős pajzsoddal oltalmazd szeretteimet, járművemet, otthonomat és engem. Vegyél körül bíborszínű fényeddel, amin csak a tiszta szeretet képes áthatolni. Kérlek, éjjel-nappal védelmezz engem és szeretteimet (felsorolhatjuk a neveket).”

Forrás: Doreen Virtue

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Mihály Arkangyal kártya: Vértezd fel magad — 1 hozzászólás

  1. Drága Mihály Arkangyal ,vegyél körbe erős Fényeddel és Pajzsoddal oltalmazz Engem ,Szeretteimet ,lakásom autónkat.Vedd körbe fényeddel gyermekeim ,unokáim ,Minden rokonom ,ismerősöm ,és éjjel ,nappal Védelmezz bennünket a negatív energiáktól és emberektől ! Hálás Szívvel Szeretettel Köszönöm ! Hála és Áldás.

Minden vélemény számít!