Mihály Arkangyal kártya: Tölts több időt a szabadban

IMG_0063

Mihály arkangyal arra figyelmeztet, hogy tölts több időt a szabadban, hangolódj rá a természetre. A friss levegő, a természet szépsége megnyugtatja testedet-lelkedet, és segít, hogy tisztán meghalld a Gondviselés hangját. A természetben megszabadulhatsz a stressztől és a szorongástól, így magasabb szellemi szintre jutsz. Gondolj arra, hogy minden szabadban töltött óra egy fantasztikus, az élet minden területén megtérülő befektetés.

 

Lehetséges értelmezések: Menj el egy erős kisugárzású helyre, hogy lelkileg feltöltődj. * Találj egy szabadban űzhető új kedvtelést. * Mozogj többet. * Sátorozz, túrázz. * Fényképezd a természetet. * Méregtelenítsd otthonodat, és alkalmazd a feng shui szabályait. Otthonodban és munkahelyeden is tarts növényeket és egyéb természeti tárgyakat. * Sorsfeladatod a környezet-lélektannal vagy/és az állatok jogaival kapcsolatos. * Tárd ki az ablakot, hogy a friss levegő átjárja otthonodat és munkahelyedet.

Imádság:

„Köszönöm, hogy ösztönzöl, hogy több időt töltsek a szabadban, mert ott megnyugszom, és élvezem a természet közelségét.”

Forrás: Doreen Virtue

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!