Október 9. Nyilas növő Hold – Hitünk erősítése

40cztkwxÁltalánosságban:
Életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk. Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

Növő Hold időszakában lehetőség van arra, hogy lépéseket tegyetek hitrendszereitek átalakításáért, változtassátok meg a nem működő mintákat, megszokott rutinotokon.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
10
.09. 17 óra 24 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép
10.09. 21 óra 35 perc,
Hold – Vénusz együttállás
Az este kellemes energiákat hoz lelkünk számára, ami segíti optimizmusunk és belső harmóniánk erősítését. Mondjuk lehet, hogy túlzottan fellelkesülünk, ami nehezebbé teszi elalvásunkat. De ezt most nem bánjuk, mert hétvége van, és legfeljebb tovább alszunk.
10.10. 4 óra 40 perc, Hold – Szaturnusz szextil
A hajnali hatás sorsikus segítséget hoz saját vágyaink eléréséhez, amellyel felismerjük a hátráltató gondolati mintáinkat. A szaturnuszi energia azonban csakis akkor tud támogatni bennünket, ha valóban magunkért tesszük és a saját jó érzéseinkért. Tehát választhatjuk azt is, hogy a délelőttöt semmittevéssel töltjük.
10.10. 16 óra 05 perc, Hold – Uránusz kvinkunx
A délutáni időszak eléggé zaklatottá, nyugtalanná tehet bennünket, nehezítve a rutinszerű programok vagy feladatok elvégzését. Minden elfojtott szabadságvágy, idegrendszerünket túlterhelő impulzus most erőteljesen dolgozik bennünk. Az uránuszi energiáknak szabadság, vagy változatosság kell, hát adjátok meg ezt magatoknak. Főleg azok érzik erősebben a hatást, akik reggel magukra erőltettek olyan feladatokat, amihez nem sok kedvük volt.
10.10. 18 óra és 23 óra között, Hold – Merkúr szextil, Hold – Mars szextil, Hold – Nap szextil
Egy igen kellemes folyamatot élhetünk át, ha tudatosan figyelünk magunkra és a gondolatainkra. Egyesíthetjük magunkban a szellemünket és a tetteinket, ami felismeréseket hozhat önmegvalósításunkkal kapcsolatosan. Emellett, ha gondolatainkat a szépség és saját harmóniánk szolgálatába állítjuk, és teszünk is ezért, a jutalmunk a belső megnyugvás és a békesség lesz.
10.11. 4 óra és 7 óra között, Hold – Neptunusz kvadrát, Hold – Jupiter szextil
A hajnali hatások egyike kellemetlennek mondható, mert érzelmileg lehangol, álmunkban pedig megjelenhet az áldozatiság. Azonban egyből kapunk mellé egy segítő hatást is, ami megmutatja nekünk a szimbólumok segítségével a kivezető utat. Erősíthetjük hitünket és lelkesedésünket, ha a napot optimista gondolatokkal és jó érzésekkel kezdjük.
10.11. 19 óra 15 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés:

 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!