Október 05. Mérleg fogyó Hold, Újhold – Egyensúly teremtés

merleg_novo_foÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!

 

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, jade

Holdra ható egyéb energiák:
10.05. 14 óra 41 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép
10.06. 2 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz trigon
A hajnali hatás felismeréseket hozhat, ami így Újhold előtt kimondottan kedvező. Ébredés után bevillanhat egy gondolat, ami segít felismerni, hogy mire van valóban szükségünk, mit tehetünk saját belső egyensúlyunkért.
10.06. 13 óra 05 perc, ÚJHOLD!

10.06. 23 óra 40 perc, Hold – Merkúr együttállás
A késő este meghozza a megkönnyebbülést és a nyugalmat. A gondolataink most szívünk szerinti dolgok szolgálatába állnak. Zárjuk a napot azzal, hogy pozitív megerősítésekkel támogatjuk teremtésünket.
10.07. 1 óra és 5 óra között, Hold – Neptunusz kvinkunx, Hold – Jupiter trigon
A hajnali hatás érzékenyebbé tehet bennünket, könnyebben lehet úrrá rajtunk a szegény én állapot. Ahhoz, hogy visszatérjen lelkesedésetek, jó érzéseitek, ébredés után gondoljátok végig milyen lemondások dolgoznak bennetek? Hol szorítjátok háttérbe saját igényetek? Ne engedjetek ennek a lehangoló energiának, kérjetek áldást a napotokra és erősítsétek belső hiteteket!
10.07. 7 óra, Hold – Plútó kvadrát
A további hatás feszültséget, lehangoltságot okozhat, de ha jól kihasználtuk az előző hatás lehetőségeit, akkor ez a hatás nem okoz megingást bennünk.Aki mégis lehangoltságot érez, az gondolja végig, milyen meggyőződés okozhatta ezt az állapotot és mit tehet ellene. Ez segít abban, hogy a közelgő Skorpió Hold időszakát könnyedebben éljük meg.
10.07. 16 óra 22 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!