Október 3. Szűz fogyó Hold – Önkorlátozások lebontása

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Fogyó Hold időszakában vagyunk, így adott a lehetőség, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami korlátozza életetekben a felszabadulást és a változást.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
10.03. 10 óra 37 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
10.03. 22 óra 55 perc,
Hold – Szaturnusz kvinkunx
Sorsikus tanítást kapunk késő este, ami főleg azokra a külső, belső problémákra hívhatja fel a figyelmünket, amiben rendet kell tennünk végre, rendszer kialakításával. Figyeljetek oda magatokra, mind fizikai, mind lelki szinten, ez segít a feladat megoldásában.
10.04. 13 óra,
Hold – Uránusz trigon
Uránuszi hatás segít abban, hogy észrevegyük mindazt a belső önkorlátozást, ami miatt nem engedjük meg magunknak a felszabadultság, és a gondtalan boldogság érzését. Mivel a planéta most segítőkészen támogatja a Holdat, önként elindíthatjuk azokat a változásokat, amire szükség van az életünkben. Tehát minden ami idegesítővé válik, ami miatt korlátozva érzitek magatokat, meg akar mutatni valamit számotokra.
10.04. 23 óra 45 perc, Hold -Neptunusz szembenállás
A késő este kicsit nehezebbé válhat a hatásnak köszönhetően, mert sokkal érzékenyebbek lehetünk, amire saját önkritikánk erősíthet rá a legjobban. Önostorozás helyett inkább figyeljetek arra, hogy milyen értékes dolgokat tettetek a nap folyamán.
10.05. 2 óra és 5 óra között, Hold – Jupiter kvinkunx, Hold- Plútó trigon
Nem mondhatni, hogy kellemes álmaink lehetnek a hatásoknak köszönhetően. Egyfelől felkavarodik a tudattalanunk, és jó mélyről keveredhetnek a felszínre tudattalan téves meggyőződéseink. Ébredés után, ne pattanjatok ki azonnal az ágyból, hanem figyeljétek meg előbb milyen érzések, gondolatok kavarognak bennetek.
10.05. 10 óra 45 perc, Hold – Vénusz szextil
A délelőtt már kellemesebben telhet, tudatos odafigyeléssel érzelmi egyensúlyt tudtok teremteni magatokban. Az energia kapcsolati ügyek rendezésében is segítő lehet.
10.05. 14 óra 41 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Október 3. Szűz fogyó Hold – Önkorlátozások lebontása — 2 hozzászólás

  1. Nagyon tetszik és hiszek benne.Legyenszives megirni,január 24- én milyen az esélyem pacemaker beültetésre,jó e az időpont?köszönöm valaszát és minden jót kívánok!

  2. Kedves Erzsébet!

    Jó az időpont :) Jó egészséget kívánok: Marcsi :)

Minden vélemény számít!