Október 25. Rák fogyó Hold – Érzékeny napok

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

A gondoskodó Rák jegyének energiája belső gyermekünk boldogságát akadályozó meggyőződések elengedését segíti.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, aventurin

Holdra ható egyéb energiák:
10.25. 23 óra, Hold a Rák jegyébe lép
10.26. 4 óra 50 perc,
Hold – Nap trigon
A hajnal kényeztető energiákkal érkezik, ami segíti, hogy a délelőtt folyamán megőrizzük lelki egyensúlyunkat. Kedvez a közös feladatoknak és programoknak.
10.26. 13 óra 20 perc, Hold – Szaturnusz kvinkunx
A délutáni hatás már korántsem kényeztet el bennünket, lehangoltan de akár feszülten is ébredhetünk. Mindazt az elfojtott keserű emléket bolygatta meg a hatás ami túl merevvé tehet bennünket, és ami miatt pl. nem tudunk magunkra, a saját igényeinkre is tekintettel lenni. A hatás könnyen jelezhet testünkön keresztül is, hát/derék, térd, gyomor fájdalmakkal.
10.27. 1 óra 35 perc, Hold – Uránusz szextil
A hajnali energia zaklatottságot is okozhat, ha túlzottan háttérbe szorítjuk saját igényeinket. Álmainkban megjelenhet a hatás, ami segíti felszabadulásunkat.
10.27. 7 óra 10 perc, Hold – Merkúr kvadrát
A délelőtt folyamán nehezebben fejezzük szavakkal érzéseinket, ami egymás mellett elbeszélést is okozhat. Figyeljetek tudatosan, és próbáljátok rendezni a bennetek zajló érzéseket, mielőtt beszélni kezdenétek róla.
10.27. 16 óra 45 perc, Hold – Neptunusz trigon, Hold – Vénusz kvinkunx
A délutáni hatásnak köszönhetően fokozódik érzékenységünk és a megérzéseink is, de könnyen hozhat vitás helyzeteket családtagjainkkal, ha tanításra lenne szükségünk. Ennek oka, a túlzott gondoskodási vágyunk, ami aztán csalódásokhoz vezethet. Tudatosan kontrolláljátok reakcióitokat és csak akkor segítsetek másoknak, ha megkérnek rá!
10.27. 20 óra 10 perc, Hold – Jupiter kvinkunx
Amennyiben az előző hatásnál esetleg nem tudtuk felállítani a határt, akkor most kapunk egy újabb tanítást, felvetve a mennyire bízom magamban, mennyire hiszek magamban kérdéseket. Amennyiben csalódottságot és kételkedést éreztek, vizsgáljátok meg a az érzés mögött meghúzódó gyermekkori élményeket! Továbbra is figyeljetek saját belső gyermeketekre és kényeztessétek kicsit. Saját hitünket és optimizmusunkat tudjuk ezzel erősíteni.
10.28. 0 óra 05 perc, Hold – Plútó szembenállás
A hatásnak köszönhetően, ami nem a segítők közé tartozik, lehetőségünk nyílik arra, hogy mélyebben meghúzódó bizonyítási vágyat erősítő meggyőződéseket találjuk magunkban. De mindez most álmainkban történik, így a feldolgozás folyamata is elindulhat bennünk.
10.28. 8 óra, Hold – Mars kvadrát
Ébredésünk után feszültséget érezhetünk magunkban az előző hatásnak köszönhetően. Ez akár oda is elmehet, hogy kötekedővé válunk. Ne másokban keressétek a hibát, foglalkozzatok inkább saját lelki egyensúlyotokkal, megkeresve az okot ami miatt nem érzitek jól magatokat.
10.28. 11 óra 07 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Cikkek  a témában:
A varázslatos Hold – Milyen hatással van a Hold a mindennapi életünkre?
Hogyan készíts vágylistát vagy vágytáblát?
Ápolgasd vágylistádat…

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!