Október 20. Bika fogyó Hold – Makacs ragaszkodások elengedése

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
10.20. 21 óra 59 perc, Hold a Bika jegyébe lép
10.21. 11 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
A hatás feszültséget okozhat bennünk, ami kifelé is kirobbanhat. Nehezebben viseljük a korlátozásokat, de akár érzelmileg is lehangoltabbak lehetünk. Mind érzelmileg, mind anyagilag bizonytalanságot érezhetünk. Keressétek azokat a helyzeteket, amivel vissza tudjátok állítani lelki egyensúlyotokat.
10.21. 19 óra 40 perc, Hold – Merkúr kvinkunx
Egy újabb kellemetlenkedő hatás érkezik este, ami újabb feszültség forrás lehet. A saját érzelmeink még magunk számára is meglepőek és nehezen értelmezhetőek lehetnek. Akkor tudjátok lelki egyensúlyotokat megtartani, ha gondolataitokat a jó dolgokra irányítjátok, és nem hagyjátok, hogy belső kritikusotok uralkodjon rajtatok.
10.22. 0 óra 25 perc, Hold – Uránusz együttállás
Igencsak kellemetlen hatás dolgozik hajnalban, ami viszont a megoldást hozza el az előző nap történéseire. Aki rosszul alszik, vagy felébred, az gondolkodjon el rajta, hogy mi dolgozhat benne. Mivel elengedés időszakát éljük, így a feltárt meggyőződések megváltoztatása is könnyebben megy.
10.22. 5 óra 05 perc, Hold – Vénusz kvinkunx
A hajnal folytatása azok számára okoz komolyabb kellemetlenséget, akiknek még szüksége van némi tanításra a felismeréshez. Gondolkodjatok rajta, hogy mi boríthatja fel a harmóniátokat? Mi az amit nem engedtek meg magatoknak?
10.22. 15 óra 20 perc, Hold – Neptunusz szextil
A délutáni energia spirituális segítséget hoz számunkra, megnövelve intuíciónkat, és gyakorlatiasságunkat, főleg saját terveinket illetően. Péntek délután lévén, keressetek olyan programot, ami feltöltődést nyújt számotokra, és segíti a belső egyensúlyotokat.
10.22. 18 óra 30 perc, Hold – Jupiter kvadrát
Ez már nem annyira kellemes hatás, ami feladatot adhat számunkra. Könnyen elbizonytalanodhatunk, kételkedhetünk magunkban és a belső hitünk is gyengülhet. Így a feladat adott, ismerjétek fel mindazt a meggyőződést, amivel kételkedéseket gyártotok magatokban. Ugyanakkor figyeljétek a kívülről jövő jeleket is, mit akar számotokra megmutatni.
10.22. 22 óra 30 perc, Hold – Plútó trigon, Hold – Mars kvinkunx
Mély tudattalan üzenetek közvetítője lehet az energia ráerősítve az előző hatásra. Megmutathatja azokat a belső démonainkat, azokat a félelmeket, tehetetlenség érzését amitől nem tudunk szabadulni, és akadályozzuk vele biztonságérzetünket. Mivel elég erőteljes hatások dolgoznak, ezért az idegesség is fokozottabban jelen lehet bennünk, így figyeljetek tudatosan, hogy még a hatás előtt adjátok ki magatokból a feszültséget.
10.23. 9 óra 57
perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!