Október 16. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
10.16. 4 óra 22 perc, Hold a Halak jegyébe lép

10.16. 22 óra 55 perc, Hold – Vénusz kvadrát, Hold – Merkúr kvinkunx
A késő este harmóniája könnyen felborulhat, mert érzékenységünkre ráerősíthetnek az önkritikus gondolati minták. Irányítsátok figyelmeteket a jóra, ne legyetek elégedetlenek magatokkal, mert ellenkező esetben hangulati mélypontokat is megélhettek.
10.17. 5 óra 10 perc, Hold – Uránusz szextil
Feszültséget hozhat a hatás, nyughatatlanság, zaklatottság jelenhet meg bennünk, ami felboríthatja reggelünk nyugalmát. Ha tehetitek aludjatok tovább, ha pedig már nem tudtok visszaaludni, akkor kezdjétek a reggelt olyan tevékenységgel, ami megnyugtató és szívetek szerinti.
10.17. 18 óra 55 perc, Hold – Neptunusz együttállás
A késő délutáni hatás ismét nagyfokú érzékenységet hozhat, ugyanakkor igazi áldás is, mert segíthet vágyaink megfogalmazásában, vizualizálásában. Ne akarjatok már semmilyen kötelező feladatot elvégezni, adjátok át magatokat a pihenésnek.
10.17. 19 óra 55 perc, Hold – Mars kvinkunx
Egy kissé zaklató ez a hatás, főleg, ha korábban mégis feladatokat erőltettetek magatokra. A belső konfliktusunk mellett ez megnyilvánulhat külső viták formájában is.  Okuljatok a helyzetből és most már tényleg pihenjetek!
10.18. 1 óra és 3 óra között, Hold – Plútó szextil, Hold – Nap kvinkunx
Két elég nehéz hatás, de hálásak lehetünk érte, mert segítségükkel, igen mély meglátásaink lehetnek. Amennyiben ébredésetek után, megjelenik bennetek az önsajnálat, a hangulati mélypont, fizikai szinten mozgásprobléma, akkor az jelzés, hogy olyan elfojtások, megoldandó ügyek kerültek felszínre, ami még nem került látókörötökbe. Figyeljétek a gondolataitokat, min kattogtok, felismeréseket hozhat, amiből tanulhattok.
10.18. 12 óra 04 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!