Október 13. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
10.13. 22 óra 47 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

10.14. 11 óra és 12 óra között, Hold – Vénusz szextil, Hold – Szaturnusz együttállás, Hold – Vénusz szextil
Kimondottan kellemesen alakul a napunk ennek a két hatásnak köszönhetően. Azonban mindazok érezhetik erősebben a korlátozásokat, kapcsolati nehézségeket, akik ellenállnak a változásnak. Felszabadulásunkhoz most sorsikus segítséget kapunk, így a kezünkben a döntés lehetősége merre haladunk tovább utunkon.
10.14. 19 óra 05 perc, Hold – Merkúr trigon
Az esti hatás is segít bennünket, mert szívünk szabadságvágya és a logikus elgondolásaink most könnyen megtalálják a közös hangot. Könnyebben találjuk meg a megvalósítás útját, és az érzelmeink kifejezése is könnyebbé válik.
10.14. 22 óra 50 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Az este folytatása kellemetlenné válhat, mert erősen idegesítő hatás dolgozik. A legenyhébb verziója, hogy nyughatatlanok, türelmetlenek lehetünk, de komolyabb idegesség is úrrá lehet rajtunk, ami nehezebbé teszi elalvásunkat. A késő esti időszakban lehetőleg kerüljetek minden idegrendszert izgató hatást.
10.15. 9 óra 55 perc, Hold – Mars trigon
Energikusan indul a reggel, főleg, ha olyan feladataink vannak, amiket szívesen csinálunk. Azonban egyfajta türelmetlenség is úrrá lehet rajtunk, főleg, ha korlátozást érzünk. Bár leginkább magunkat korlátozzuk, ha nem ismerjük fel saját vágyainkat vagy igényeinket.
10.15. 14 óra 30 perc, Hold – Jupiter együttállás, Hold – Nap trigon
A délutáni energiák kimondottan áldásosak, mert a nagy szerencse bolygójának támogatását élvezhetjük. Álljatok meg egy pillanatra és töltődjetek az energiával, ami hitet, motiváltságot és lelkesedést ad számotokra a változásokhoz. Most minden terveteket könnyebben valósítjátok meg.
10.16. 4 óra 22 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!