OKtóber 1. Oroszlán fogyó Hold – Tanulj meg önmagad lenni!

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Itt az ideje, hogy erősítsétek önbizalmatokat, engedjetek el minden önkritikát, amivel gyengítitek saját erőtöket. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
10.01. 2 óra 53 perc, a Hold az Oroszlán jegyébe lép

10.01. 16 óra 10 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
A sorsikus hatás a kellemetlenek közé sorolandó, ami érzelmileg inkább lehangolónak mondható, elakadva érezhetjük magunkat. Könnyen jelezhet a hatás térd/hát/derék vagy bármilyen mozgásszervi problémákban. Figyelmeteket a jóra irányítsátok, és mantrázzatok a pozitív megerősítéseket és gondoskodjatok lelki egyensúlyotokról!
10.01. 19 óra 30 perc, Hold – Nap szextil
Az este kellemesen alakul, kimondottan kedvez közös programoknak, amiben szívesen vesztek részt.
10.01. 23 óra 40 perc, Hold – Mars szextil
Ez az energia már nem annyira segítő, mert túl energikusak lehetünk, ami nehezebbé teszi megnyugvásunkat. Este már lehetőleg kerüljétek mindazt, ami még inkább felpörget benneteket.
10.02. 5 óra 30 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Hajnalban feszült energia érkezik, zaklatottságot, indokolatlan idegességet okozhat, amitől elég morcosak lehetünk másokkal, könnyebben kerülhetünk vitákba és nehezebben nyugtathatjuk le magunkat. Kezdjétek a napot megnyugtató zene hallgatásával, vagy meditálással.
10.02. 18 óra 50 perc, Hold – Neptunusz kvinkunx
Estére egy tanító fényszög érkezik, ami érzékenységünk okaira szeretne rámutatni. Megmutathatja mindazt a felesleges áldozatvállalást, amit bizonyítási vágyból vállalunk magunkra. Figyeljétek tudatosan az érzéseiteket, minden, ami csalódást, szeretetlenséget okoz, meg akar mutatni számunkra valami bennünk dolgozó kételkedést.
10.02. 21 óra 25 perc,
Hold – Jupiter szembenállás
A további időszak sem kényeztet minket energiájával, újabb feladattal találhatjuk szembe magunkat. Ez hitrendszerünkre, téves meggyőződéseinkre irányítja figyelmünket. Tegyétek fel magatoknak a kérdést! Milyen elvárásaitok és félelmeitek vannak a jövőtökkel kapcsolatosan?Mi táplálja a kételkedéseiteket? Hogy tudtok ezen változtatni?
10.02. 22 óra 55 perc, Hold – Merkúr szextil
Kevéssel az előző hatás után megérkezik a segítő energia, így könnyedén összehangoljuk gondolatainkat és érzéseinket. Zárjátok a napot pozitív megerősítésekkel, építő gondolatokkal, mert a hajnali hatás már kissé nehezíti a harmóniánk megőrzését.
10.03. 0 óra 2 óra között, Hold – Plútó kvinkunx, Hold – Vénusz kvadrát
Szerencsére álmunkban érkezik a nehezítés, így tudattalanunk meg tudja oldani a feladatot. A jó oldala ennek, hogy ébredés után igen mély meglátásaink lehetnek. Az érzések szintjéről, most a gondolati szintre lépünk és itt találhatunk rá azokra a meggyőződésekre, mintákra, amik kapcsolataink egyenrangúságát és harmóniáját akadályozhatja.
10.03. 10 óra 37 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából:
Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartási munka: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

OKtóber 1. Oroszlán fogyó Hold – Tanulj meg önmagad lenni! — 1 hozzászólás

Minden vélemény számít!