Március 30. Skorpió fogyó Hold – Érzelmi hullámvasút tanításokkal

Skorpió_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában. Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A fogyó Hold időszakát kihasználva engedjétek el az önmagatokról alkotott negatív kritikákat, ami miatt szerethetetlennek érzitek magatokat.
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
03.30. 7 óra 33 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

03.30. 21 óra 50 perc, Hold – Uránusz szembenállás
Nem mondom, hogy könnyű esténk lesz. Az uránuszi hatás eléggé nyugtalanná tehet bennünket, ami miatt idegességet érezhetünk, nem találjuk a helyünket, legrosszabb esetben becsapnánk magunk mögött az ajtót, és távoznánk. Az energiák célja, hogy rájöjjünk, mivel nyomorgatjuk magunkat lelkileg, vagy milyen félelmek dolgoznak bennünk. Legyetek türelmesek magatokkal, és próbáljátok végiggondolni miért lehettek hálásak.
03.31. 0 óra és 3 óra között, Hold – Nap kvinkunx, Hold – Szaturnusz kvadrát, Hold- Vénusz kvinkunx
A hajnali energiák igencsak fura álmokat hozhatnak, mert nehéz hatások dolgoznak. Mondhatni a két tanító fényszög mellé egy nem túl kellemes formában érkező sorsikus “segítség” is társul. Reggeli ébredésetek után figyeljétek az érzéseiteket, és próbáljátok megérteni mi zajlik épp bennetek.
03.31. 9 óra 15 perc, Hold – Mars kvinkunx
Ismét egy feszültséget okozó tanító hatás, ami rányomhatja a bélyegét a délelőttünkre. Konfliktust az okozhat, ha lelkileg lehangoltak vagyunk és emiatt másokban keressük a hibát, vagy épp kötekedni kezdünk. Figyeljetek önmagatokra és arra, hogy mit akar megmutatni számotokra az aktuális hatás.
03.31. 17 óra 55 perc, Hold – Neptunusz trigon
A délutáni hatás fokozott érzékenységet hozhat, így könnyebben veszünk mindent a szívünkre, túlreagálhatjuk a dolgokat. Amennyiben csalódottságot éreztek, gondolkodjatok rajta, hogy milyen elvárásokat fogalmaztatok meg magatokkal kapcsolatosan? Ugyanakkor jó érzéseket hozhat, ha segíteni tudtok valakin, aki rászorul arra.
03.31. 20 óra 50 perc, Hold – Jupiter kvadrát
Estére is kapunk némi feladatot, mert ez a hatás sem a kellemesek közé tartozik. Felerősödhetnek a rossz érzéseink, indokolatlanul lehangolttá válhatunk. Eluralkodhat rajutunk a nincs kedvünk semmihez, nincs értelme semminek érzés. Keressétek az okokat, de az is elég, ha igyekeztek a jó dolgok felé elbillenteni az érzelmi állapototokat. 
03.31. 22 óra 35 perc,
Hold – Merkúr trigon
Az esti hatást akkor tudjátok jól kihasználni, ha gondolataitokat a szépre és jóra irányítjátok, hálát adva a nap tanításaiért és tapasztalataiért. Zárjátok a napot egy pozitív vizualizációval, amelyben átélhetitek a szabadság és boldogság érzését.
04.01. 2 óra 25 perc, Hold – Plútó szextil
A hajnali hatást inkább segítőnek mondanám, hiszen álmunkban takarítgatja tudattalanunk legmélyebb bugyrait. Ezt most kiálmodjuk magunkból, így jó esetben feldolgozódik, de legalábbis tudatos szintre kerül.
04.01. 7 óra 58 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés, ágynemű lehúzása,
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők,kerüljétek a kozmetikai beavatkozásokat, most nagyobb a gyulladás veszélye!
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!