Május 5. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
05.05. 4 óra 08 perc, Hold a Halak jegyébe lép
05.05. 7 óra 50 perc,
Hold – Merkúr kvadrát
Nem mondhatni, hogy kellemesen indul a reggel, az álmok és a racionális gondolatok nem igazán találják a közös hangot. Egyeztessétek magatokban a két oldal elképzeléseit és mindjárt könnyebben viselitek a reggeli hatást.
05.05. 18 óra 05 perc, Hold – Mars trigon
A délutáni energia kimondottan kedvez segítő feladatoknak, csak nagyon figyeljetek arra, hogy ne essetek túlzásokba. Ugyanakkor támogat minket abban is, hogy megadjuk magunknak az édes semmittevés boldogságát.
05.06. 0 óra 55 perc, Hold – Uránusz szextil
A hajnal zaklatottá válhat, mert az uránuszi energiák felbolygathatják a belső egyensúlyunkat. Mivel érzékenyebbek lehetünk Halak Hold idején, így könnyen előfordulhat, hogy igen nyugtalan éjszakánk lesz.
05.06. 10 óra 40 perc,
Hold – Nap szextil
A délelőtti energiák már sokkal támogatóbbak, főleg, ha feladatainkkal másokat támogatunk vagy másoknak segítünk. Kimondottan előnyös olyan feladatokhoz, amiket közösen kell elvégeznünk.
05.06. 23 óra 15 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Varázslatos ugyanakkor nagy érzékenységet, erős intuíciót hozó energiák dolgoznak ebben a késő esti időpontban. Amennyiben még ébren vagytok, akkor használjátok ki meditációra vagy vizualizációra.
05.07. 7 óra 30 perc, Hold – Plútó szextil
A reggeli hatás már nem annyira kedvező, mert rendesen felkavarja a tudattalanunkat, erősítve bennünk az önsajnálatot és az érzékenységet. Könnyen félreérthetünk másokat, és rosszabbul reagálhatunk mindenre. Gondoljátok végig, hogy milyen minta, megélt tapasztalat lehet mpögötte.
05.07. 9 óra 35 perc, Hold -Vénusz szextil
Hétvége lévén, használjátok ki ezt a csodálatos energiát pihenésre, saját magatok kényeztetésére. A hétvégi vásárlást halasszátok későbbre, kivéve, ha épp kertészetbe készültök virágot venni.
05.07. 13 óra 52 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!