Május 24. Skorpió Növő Hold – Ellenállás elengedése

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
05.24. 5 óra, a Hold a Skorpió jegyébe lép
05.24. 6 óra 35 perc, Hold – Jupiter kvadrát
Ezen a reggelen elárasztanak minket a spirituális energiák, ami erősítheti a nyitottságunkat és a megérzéseinket. Adjátok át magatokat ma reggel ennek az áldásos hatásnak, élvezzétek a fényt, ami belsőleg tölt most minket.
05.24. 10 óra 25 perc, Hold – Nap kvinkunx
A délelőtt már kissé nehézkesebbé válhat, főleg ha tanításokra van szükségünk párkapcsolat és saját vágyaink fontosságának tekintetében. Figyeljetek befelé, tegyétek azt, amire lelketeknek van szüksége. Nem érdemes most erőltetni semmit, mert lehangoltságot okozhat.
05.25. 0 óra és 3 óra között, Hold – Uránusz szembenállás, Hold – Szaturnusz kvadrát
Igen komoly feszültséget, zaklatottságot okoz ez a hatás. Könnyen felboríthatja az hajnalunk nyugalmát, amitől még reggel is feszülten, idegesen ébredhetünk. Akár megzavarhatja pihenésünket is, akár ébredhetünk testünk fájdalmára, görcsökre, de alapvetően reggel is érezhetjük, hogy minden sokkal idegesítőbb, mint általánosságban, ezért ne reagáljatok ösztönösen. Próbáljátok valamilyen módon megnyugtatni magatokat és lehetőleg kerüljétek idegrendszereteket izgató hatásokat.
Érzelmileg is úgy érezhetjük magunkat, mintha megfagytunk volna, a kesergés is erőt vehet rajtunk. Az energia azonban arra akarja felhívni a figyelmeteket, hogy az irányítás a kezetekben van, adhattok energiát a rossz érzéseknek, de annak is, hogy javítsatok hangulatotokon.
05.25. 12 óra, Hold- Mars trigon
A hatásnak köszönhetően ismét nem egy nyugodt energiát érezhetünk, nyugtalanabbak lehetünk a kelleténél. Figyelmünk könnyebben kalandozik a hiányra és a sértettségre. Ennek köszönhetően könnyebben is kirobbanhat belőlünk a harag, konfliktusokat szítva. Gondoljatok inkább mindarra, ami a tiétek lehet és ami boldogságot okoz számotokra.
05.25. 13 óra, Hold – Vénusz kvinkunx
A folytatás sem hagyja, hogy megpihenjünk, továbbra is szükség lesz tudatosságunkra. A hatás felboríthatja egyensúlyunkat, úgy érezhetjük semmi sem jó. Az energia könnyen okozhat konfliktusokat, főleg Hölgyek között. Figyeljétek tudatosan, mit akarnak megmutatni az Univerzum energiái, és változtassatok hozzáállásotokon.
05.25. 17 óra 30 perc, Hold – Neptunusz trigon
Az intuíció nagyon jól működik, így érdekes megérzéseitek, gondolataitok lehetnek a délután folyamán. Érzékeny energiák, így lehetőleg kerüljétek a durva helyzeteket, élményeket. Az energia inkább kedvez a romantikának, spirituális élményeknek.
05.25. 19 óra 10 perc, Hold – Merkúr kvinkunx
Az este is inkább a feszültségről , próbatételekről szól, főleg, ha lehangoltságunkhoz még gondolati energiákat is csatolunk. Viszont az is igaz, hogy igen mély meglátások, gondolatok jelenhetnek meg bennünk a hatásnak köszönhetően. Amennyiben megtehetitek meditáljatok, végezzetek pozitív, vizualizációs gyakorlatot, lássátok, ahogy minden ellenállás távozik belőletek és megtisztulva, szeretetenergiaként érkezik vissza hozzátok.
05.25. 23 óra 15 perc, Hold – Plútó szextil
A késő esti hatás tudattalanunkat piszkálgatja, ami miatt rossz álmaink lehetnek. Olyan “élményeket” álmodhatunk most ki magunkból, amik eldobottság, szeretetlenség érzését okozzák bennünk.
05.26. 4 óra 39 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!