Május 2. Vízöntő fogyó Hold – Feszült napok

vizontoÁltalánosságban:
Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

 

Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
05.02. 21 óra 30 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
05.03. 8 óra,
Hold – Mars kvinkunx
Eléggé puskaporosan indulhat a hét ennek a hatásnak köszönhetően. Figyeljetek és lehetőleg ne ösztönösen reagáljatok! Mindig tartsátok szem előtt, hogy mindig a belső korlátozások működnek erősebben, ha magunkban megtaláljuk a megoldást, akkor a külső hatások nem fogják befolyásolni jó érzéseinket.
05.03. 16 óra 50 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Délutánra is egy feszültséget okozó hatás érkezik, ami nagyon kellemetlenné teheti a nap hátralévő részét. Főleg szülő-gyermek kapcsolatban érezhetünk villongásokat, de komolyabb veszekedést is szíthat. Minden idegesíthet a másikban, akár teljesen indok nélkül is. Ne adjatok most energiát ennek, inkább tegyetek kedvetek szerint, nem foglalkozva a másik emberrel.
05.03. 21 óra 05 perc, Hold -Szaturnusz együttállás, Hold – Nap kvadrát
A késő esti hatások sem mondhatók kellemesnek, tudatosság nélkül nem mondhatni, hogy harmóniát teremtenének. Amennyiben nem érzitek jól magatokat, akkor ne a másikban keressétek az okot!
05.04. 18 óra, Hold – Vénusz kvadrát
Ez a délután is inkább feszültnek mondható, valahogy nem találhatjuk a helyünket, és nehezebben döntjük el mit is akarunk. Igyekezzetek magatokban megtalálni a megoldást az egyensúlyra, és megintcsak kerüljétek a konfliktusokat.
05.05. 2 óra 05 perc, Hold – Jupiter együttállás
Hajnalban végre megjön a támogató hatás, ami mindenképpen jó hatással van lelki egyensúlyunkra. Viszont aki haragot, keserűséget őrizget magában, azt felébresztheti az energia.
05.05. 4 óra 08 perc, Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!