Május 16. Nyilas fogyó Hold – Hitrendszerünk frissítése

nyilasÁltalánosságban:

Most életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk.
Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

Nézzetek magatokba, és figyeljétek, hogy milyen nehézséget okozó helyzetekbe keveredtek. Ez mutatja meg, min kell változtatni, mi az ami még mindig meggátolja a felszabadulást bennetek:

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
05
.16. 13 óra 50 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép
05.16. 15 óra 30 perc, Hold – Jupiter trigon
Kellemesen alakul a délután, tele vagyunk lelkesedéssel, hittel, megállíthatatlannak érezzük magunkat! Használjátok ki ezt a remek időszakot arra, hogy a tettek mezejére léptek, és az elengedésben aktívan részt vesztek.
05.16. 19 óra 15 perc, Hold – Merkúr szembenállás
A későbbi energiák már nem annyira kedvezőek,  a gondolataink felől “támadhatnak”, nehezebbé téve pozitivitásunkat és kommunikációnkat. Legyetek tudatosak, átgondoltak és figyelmesek.
05.17. 14 óra 40 perc, Hold – Uránusz kvinkunx
Az uránuszi energiák felboríthatják a délután nyugalmat, komolyabb tanításokat hozva számunkra. Főleg azok élik meg igen kellemetlennek az időszakot, akikben még mindig erős ragaszkodások dolgoznak. Figyeljétek az eseményeket és ne álljatok ellen a változásoknak!
05.17. 17 óra 30 perc, Hold – Vénusz trigon
A későbbi energiák már sokkal támogatóbbak, ismét biztosítva számunkra, hogy aktívan részt vegyünk a nap feladataiban. Arra viszont ügyeljetek, hogy túltengenek a tüzes energiák, ami miatt türelmetlenebbek és meggondolatlanabbak lehetünk. A legjobb, ha kerestek magatoknak valamilyen aktív időtöltést, amiben levezetitek a fölös energiákat.
05.18. 5 óra 50 perc, Hold – Mars kvadrát, Hold – Neptunusz kvadrát, Hold – Szaturnusz szextil
Izgalmas hatások dolgoznak ezen a hajnalon, amit mindenki másként fog érezni. A jó oldala, hogy támogat abban, ami szívünk szerinti, de racionális célokról szól. Kevésbé érzik támogatónak azok, akik illúziókat kergetnek, vagy halogatóak.
05.18. 9 óra 45 perc, Hold – Nap kvinkunx
Kicsit később már jön is a tanítás, ami kivetítésként megjelenhet feljebb valóinkkal való összeütközésekben. Amennyiben ilyet tapasztaltok, úgy vizsgáljátok meg, mire akar rávilágítani a helyzet.
05.18. 14 óra 02 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés: Termést hozó és kúszó növények ültetése.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!