Június 6. Szűz növő Hold – Változások tervezése

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és rálépjünk arra az útra, amiben a sors támogatását élvezhetjük.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
06.06. 8 óra 21 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

06.06. 17 óra 20 perc,
Hold – Jupiter kvinkunx
A délután kellemetlenné válhat, de ha tudatosan figyelünk, akkor a tanítások tapasztalásokat hozhatnak számunkra. A mások által kimondott kritika, most a bennünk megjelenő önkritikával, kételkedésekkel szeretne szembesíteni minket.
06.07. 3 óra 05 perc, Hold – Mars kvinkunx
A hajnali hatás felszínre hozhatja a bennünk, tudattalanul dolgozó kritikusságot és az önkritikusságot, ami kellemetlen álmok formájában mutatkozik meg.
06.07. 6 óra 05 perc, Hold – Vénusz trigon
A reggel már sokkal kellemesebb energiákat hoz, egyensúlyban érezhetjük magunkat, és a napi feladatok tervezése sem okoz majd gondot. Kezdjétek a napot a kötelező feladatok megoldásával, ami komolyabb odafigyelést igényel.
06.07. 16 óra 25 perc, Hold – Nap kvadrát, Hold – Uránusz trigon
A délutáni energiák inkább a zaklatottságot erősíthetik bennünk, főleg, ha mindenáron kiszámítottságra törekszünk, vagy túl kritikusak vagyunk magunkkal szemben. Változtassatok önként és figyelmeteket irányítsátok mindarra amiért hálásak lehettek és a saját belső értékeiteket keressétek. Emellett adjatok magatoknak kicsit több szabadságot, keressétek az újdonságokat.
06.08. 8 óra 45 perc, Hold – Szaturnusz kvinkunx, Hold – Neptunusz szembenállás
A reggel komolyabb hangulati mélypontot hozhat, ha nem ügyelünk lelki egyensúlyunkra. Eluralkodhat rajtunk a szegény én állapot, és sokkal borúsabban láthatjuk helyzetünket a valóságnál. Mivel ezek mögött önkritika, hibázástól való félelem húzódhat meg, ezért mindenképpen a saját tökéletességeteket erősítsétek magatokban és azt, hogy nincs rossz döntés, mindent lehet korrigálni a tapasztalatok alapján.
06.08. 11 óra 55 perc, Hold – Merkúr trigon
A folytatás már kellemesebb, mert az érzéseink és a gondolataink könnyen megtalálják a közös hangot. Könnyebbé válik a kommunikáció, a logikus átgondolás és a tervezés is.
06.08. 14 óra 05 perc, Hold – Plútó trigon
A következő hatás elég nagy szenvedélyt kelthet, kérdés, hogy ez a jó irányba visz el bennünket, vagy épp önkritikánkat, vagy szőrszálhasogatásunkat erősíti fel. A háttérben tudattalan meggyőződések dolgoznak, amik beépültek tudattalanunkba és külső kritikák formájában szembesülünk vele. Figyeljétek tudatosan a bennetek zajló érzéseket és a gondolatokat, és találjátok meg magatokban a megoldást.
06.08. 17 óra 22 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!