Június 3. Kos fogyó Hold – Dacosság elengedése

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Itt a lehetőség, hogy változtassunk és a természettel együtt éljük át a felébredést.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
06.03. 19 óra 58
perc, a Hold a Kos jegyébe lép
06.03. 23 óra 08 perc,
Hold – Vénusz kvadrát
Kellemetlenkedő energia érkezik a késő órán, ami felboríthatja harmóniánkat, feszültnek és ingerültnek érezhetjük magunkat. Mindez nem mondhatni, hogy megkönnyíti megnyugvásunkat és elalvásunkat. Amennyiben megtehetitek, délután megelőzésként mozogjátok ki magatokból a fölös energiákat!
06.04. 22 óra 23 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Ezen a napon ismét a késői órán érkezik egy hatás, amivel sorsikus segítséget kapunk energiánk rendbetételéhez. Amennyiben nem tudtok elaludni, úgy figyeljétek a gondolataitokat, mivel zaklatjátok fel éppen magatokat. Fizikai síkon görcsök formájában is jelezhet testünk.
06.05. 0 óra 36 perc,
Hold – Nap szextil
Hajnali hatás, ami álmunkban érkezik, de inkább jobbnak mondható. Így kellemes álmokat és nyugodt alvást biztosít. Párkapcsolati problémával küzdőknek azonban lehetnek zaklatott álmaik.
06.05. 17 óra 54 perc,
Hold – Merkúr szextil
A délutáni hatás kissé felpörgetheti elménket, remek ötleteink lehetnek, viszont feszültséget, szétszórtságot is kelthet bennünk. Amennyiben ez utóbbit érzitek, álljatok meg egy kicsit, adjatok magatoknak időt a megnyugvásra, gondolataitok rendezésére.
06.06. 0 óra 37 perc, Hold – Plútó kvadrát, Hold – Mars kvadrát
A hajnali energia duplán is nagyon erősítheti zaklatottságunkat és szétszórtságunkat, ami nehezítheti a hajnalunkat és nyugodt alvásunkat. Mivel a tudattalanra is hatással van, így mélyről hozhatja felszínre a haragot, sértettséget, és küzdelmes álmokat okozhat.
06.06. 7 óra 46 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!