Június 23. Bika fogyó Hold – Gyakorlatias napok

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés, tervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljenek oda értékeikre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket.

A kitartó, gyakorlatias Bika jegye segít bennünket abban, hogy ezekben a napokban megtegyük a gyakorlati lépéseket a változásokért.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
06.23. 13 óra 57 perc, Hold a Bika jegyébe lép
06.23. 18 óra 10 perc,
Hold – Nap szextil
Kedvező a késő délután családi, baráti programokra és a közös feladatok elvégzése is gördülékenyebbé válik.
06.25. 0 óra 10 perc, Hold – Uránusz együttállás
A két bolygó együttállása segít a változások megvalósításában. Azonban kicsit idegesítő hatás, így éjszakai nyugtalanságban, zaklatott álmokban is megjelenhet.
06.25. 15 óra és 16 óra között, Hold – Szaturnusz kvadrát, Hold – Neptunusz szextil
A hatás sok mindent felszínre hozhat, amiben áldozatnak éreztük magunkat, vagy korlátoztuk saját elképzeléseinket. Főleg olyan dolgok kerülhetnek előtérbe, ami miatt érzelmileg vagy anyagilag bizonytalanságot érezhetünk. Most viszont támogatnak bennünket az energiák abban, hogy változtassunk.
06.25. 21 óra, Hold – Plútó trigon
A további hatás segít a tudatos önmunkában, hogy nekiálljunk korlátozó meggyőződéseink átalakításának. Tudatos figyelemmel nyakon csíphetjük magunkban mindazt, ami elbizonytalanít, kételkedéseket gyárt bennünk, akadályozva ezzel a változásokat.
06.26. 1 óra 13 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!