Június 21. Kos fogyó Hold – Tevékeny napok

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
06.21. 25 óra 37
perc, a Hold a Kos jegyébe lép
06.21. 17 óra 35 perc,
Hold – Jupiter együttállás
Lelkesedést erősítő és energiával feltöltő hatás érkezik délután, így tettre készen láthatunk neki az esti feladatoknak. Arra azonban ügyeljetek, hogy erősödhet az akaratosság és a tévedhetetlenség érzése bennünk, ami könnyen konfliktusokat okozhat. Mivel az energia gyorsaságot és rövid távú kitartást hoz, ezért inkább olyan feladatokba fogjatok bele, amivel gyorsan végeztek.
06.21. 20 óra 30 perc,
Hold – Merkúr szextil
Tovább folytatódik a jó széria, minek köszönhetően a kommunikáció is igen jól működik, ahogy a gondolatainkat is meg tudjuk változtatni, ha szükséges.
06.22. 20 óra 55 perc, Hold – Mars együttállás
Szintén egy segítő energiákat hozó este, azonban mégis érezhetjük magunkat zaklatottnak, mert nagyon erős, és akaratos energiák dolgoznak. Iktassatok be esti programként egy kis sportot, ami segít levezetni a fölösleges energiákat.
06.23. 4 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz szextil
A fellángoló lelkesedéshez most segítőül kapjuk a szaturnuszi energiákat, ami támogat a kitartást igénylő feladatok elvégzésében. Mindennek ellenére a túlzott korlátozást nem viseljük túl jól.
06.23. 10 óra, Hold – Plútó kvadrát
Egy eléggé kellemetlen hatás, ami miatt feszültséget, nyomasztottságot érezhetünk. Mivel a tudattalanra is hatással van, így mélyről hozhatja felszínre a haragot, sértettséget, ami aztán komoly konfliktusok, hatalmi villongások kirobbantója lehet. Figyeljetek tudatosan, és ne menjetek bele konfliktusokba. Inkább nézzetek magatokba, mit akar jelezni a nehéz helyzet számotokra?
06.23. 13 óra 57 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek! Ha fáradtnak érzed magadat, masszírozd meg a nagy lábujjadat.
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!