Június 19. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
06.19. 1 óra 01 perc, Hold a Halak jegyébe lép
06.19. 9 óra 55 perc,
Hold – Merkúr kvadrát
A reggel energiái nem kedveznek a kommunikációnak és érzéseinket is nehezebben fogalmazzuk meg. Ne ösztönösen reagáljatok, megfontoltan közöljétek másokkal a véleményeteket.
06.20. 6 óra 50 perc, Hold – Uránusz szextil
A reggeli hatás fokozza a nyugtalanságot, azonban a segítő oldala, hogy a spirituális energiák igen erősen dolgoznak. Így remek megérzéseink, ötleteink lehetnek életünkkel kapcsolatosan. Kezdjétek a napot vágyaitok vizualizálásával!
06.20. 21 óra 20 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Varázslatos ugyanakkor nagy érzékenységet, erős intuíciót hozó energiák dolgoznak este. Az árnyoldala az időszaknak, hogy könnyen érezhetünk csalódottságot, szeretetlenséget. Igyekezzetek tudatosan figyelmeteket a jó dolgokra irányítani, és ezek számbavételé el zárni a napot.
06.21. 1 óra 10 perc, Hold – Vénusz szextil, Hold – Plútó szextil
Izgalmas időszak következik, mert Plútó barátunk ahogy azt megszokhattuk rendesen felkavarja a tudattalanunkat, felszínre hozva bármilyen mélyen meghúzódó kapcsolati problémánkat. Mindez most álmunkban történik, de akár “üzeneteket” is kaphatunk a megoldásra.
06.21. 5 óra 10 perc, Hold – Nap kvadrát
Egy feszültséget szító hatás, ami miatt ébredés után nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, és ez konfliktusokban is megjelenhet. Legyetek tudatosak és a belső harmónia hiányáért ne másokat okoljatok.
06.21. 5 óra 37 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés: öntözés, növények körüli takarítás.

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!