Június 16. Szűz növő Hold – Rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és rálépjünk arra az útra, amiben a sors támogatását élvezhetjük.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
06.16. 5 óra 02 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
06.16. 9 óra,
Hold – Jupiter szembenállás
Ez a kellemetlenkedő hatás kicsit belerondíthat a reggelünkbe, felerősítve bennünk a csalódottság, kételkedés, hitehagyottság érzését. Ne hagyjátok, hogy az energia belevigyen benneteket a szegény én állapotba, lehetőleg kerüljétek önmagatok kritizálását és tereljétek figyelmeteket olyan dolgokra, amik boldogságot okoznak, amiért hálásak lehettek magatoknak.
06.17. 4 óra 50 perc, Hold – Szaturnusz kvinkunx, Hold – Uránusz trigon
Izgalmas hajnalnak nézünk elébe, ami leginkább a sorsszerű változásokat segíti. Az Uránusz és a Szaturnusz bolygó feszült fényszögéhez most a Hold is csatlakozik, segítve, hogy letisztuljanak bennünk mindazok a lépések, amiket még meg kell tennünk a változások érdekében.  Bár okozhat jelentős feszültséget, nyugtalanságot bennünk, de a cél, hogy felismerjük mindazt, ami miatt kételkedünk a változás helyességében, és legszívesebben visszalépnénk. Mivel ezek mögött önkritika, hibázástól való félelem húzódhat meg, ezért mindenképpen a saját tökéletességeteket erősítsétek magatokban és azt, hogy nincs rossz döntés, mindent lehet korrigálni a tapasztalatok alapján.
06.17. 12 óra 15 perc,
Hold -Merkúr kvadrát
A délutánunk kissé kellemetlenné válhat a hatásnak köszönhetően. Vágyjuk a rendet és a kiszámítottságot, de gondolataink egész máshol járnak, mindenhez kedvet érezve, kivéve a tervszerűséghez. Az időszakban akkor tudtok egyensúlyban maradni, ha egyfelől ragaszkodtok a tervetekhez, de a megvalósításban tudtok rugalmasan gondolkodni.
06.17. 14 óra 05 perc,
Hold – Vénusz szextil
Egy kis üdítő hatás délutánra, aminek köszönhetően rendezhetjük sorainkat, és belső egyensúlyunkat. A jó hatása megmutatkozhat mind kapcsolati, mind anyagi ügyeinkben.
06.17. 22 óra 50 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Késő este felerősödhetnek a kellemetlen érzések, csalódottság, szeretetlenséget érezhetünk. Úgy érezhetjük, hogy mindenki tőlünk várja a megoldást, és túlzott segítőkészségünknek köszönhetően ki is használhatnak bennünket. Gondoljátok végig elalvás előtt, hogy miért kerültetek ebbe a helyzetbe és kérjétek a spirituális erőket (pl. Angyalokat), hogy álmotokban tisztítsák ki belőletek azt a maximalizmust és túlzott szolgálatkészséget, ami áldozati szerepbe rak benneteket.
06.18. 4 óra 15 perc és 6 óra között, Hold – Plútó trigon, Hold – Nap kvadrát
Kicsit vegyes hatás érkezik hajnalban, ami nem annyira kellemes, mert felerősítheti az önkritikánkat, és a félelmeinket. A háttérben tudattalan meggyőződések dolgoznak, főleg amik annak idején Édesapánk véleményében megjelenve beépültek tudattalanunkba és külső kritikák formájában szembesülünk vele. Ébredés után figyeljétek tudatosan a bennetek zajló érzéseket és a gondolatokat, és találjátok meg magatokban a megoldást.
06.18. 10 óra 53 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!