Június 13. Oroszlán növő Hold – Csillogás napjai

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Oroszlános napokon engedjétek el ami önbizalmatokat gyengíti, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért, de tegyétek mindezt alázattal és ne EGO-ból.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
06.13. 20 óra 22 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép
06.13. 23 óra 05 perc,
Hold – Mars együttállás
Elég jó kis energialöketet kapunk, ami jobb lett volna ha napközben érkezik, mert ilyen késői órán inkább akadályként érezhetjük. Nehezebbnen nyugszunk meg, és már előtte is érezhetünk feszültséget, ha úgy érezzük korlátoznak abban, amit épp tennénk.
06.14. 0 óra 25 perc, Hold – Jupiter kvinkunx
Annak viszont mindenképpen örülhetünk, hogy ezt a tanító fényszöget álmunkban kapjuk, így ki is álmodhatjuk a megoldást magunkból. Rossz álmok akkor jöhetnek, ha gondunk van az önbizalommal, vagy még mindig kételkedünk magunkban, saját értékünkben.
06.14. 21 óra 25 perc, Hold – Uránusz kvadrát, Hold – Szaturnusz szembenállás
Triplán nehéz hatás, mert a két Holdra ható energia mellett a Szaturnusz-Uránusz is feszült fényszöggel kapcsolódik egymáshoz. Nem kicsit zavarhatja meg a nyugalmunkat, nehezebben viselhetjük a korlátozásokat, és magunkkal kapcsolatosan is lehetnek problémáink, amit könnyen kivetíthetünk másokra. Próbáljatok relaxálni, meditálni, valamilyen módon nyugtassátok emg magatokat.
06.15. 6 óra 55 perc, Hold – Merkúr szextil
A hajnali hatás egyesíti a az érzéseinket és a gondolatainkat, ami kimondottan jó hatással tud működni, ha tudatosan figyelünk a gondolatainkra és nem hagyjuk elkalandozni a pesszimizmus felé. Az energiák jó hatással lehetnek önbizalmunkra is.
06.15. 16 óra 20 perc, Hold – Neptunusz kvinkunx
Már korántsem annyira kellemes hatás, ami tanításokat hozhat, ha még sem tudjuk mi irányítani gondolatainkat.  Az energiák felszínre hozzák mindazt az okot, ami miatt a lemondásokat, áldozatvállalásokat választjuk.
06.15. 19 óra 25 perc, Hold – Nap szextil
Este hátradőlhetünk, végre egy harmóniát hozó hatás érkezik. Rásegíthettek az energiára, ha olyan dolgokkal foglalkoztok, ami szívetek szerinti.
06.15. 22 óra 10 perc, Hold – Plútó kvinkunx
Nagy feszültséget és komolyabb vitákat okozható hatás nehezíti az esténket. Téves meggyőződések, minták kerülhetnek felszínre, ami eléggé erőteljes kételkedést kelthet bennünk. Belekapaszkodva a téves meggyőződéseinkbe, a csábítást buta gondolatok és lelkünket nyomasztva igyekszik megvalósítani. Ugyanakkor érzékenyebbek lehettek a manipulációra, ezért lehetőleg kerüljétek a média híreit és a reklámokat.
06.16. 5 óra 02 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészség: Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartás: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!