Június 11. Rák növő Hold – Lelki töltődés

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
06.11. 9 óra 22 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
06.11. 13 óra 25 perc,
Hold – Jupiter trigon
Áldást hozó hatás érkezik délután, ami lelkileg feltölt bennünket hittel és szeretettel. Álljatok meg egy pillanatra, figyelmeteket irányítsátok a jelenre, adjatok hálát mindazért ami boldoggá tesz benneteket és kérjetek áldást a Földre és minden érző lényre!
06.12. 9 óra, Hold – Vénusz együttállás
A hétvége egy kényeztető energiával kezdődik, ami erősíti harmóniánkat, és egyensúlyt termet lelkileg bennünk. Keressétek a jó érzést okozó elfoglaltságot a délelőtt folyamán, legyetek azokkal, akikkel biztonságban és szeretettel tudjátok eltölteni az időt.
06.12. 11 óra, Hold – Uránusz szextil, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Az Uránusz és a Szaturnusz egyesíti energiáját ahhoz, hogy a délelőtt valóban felszabadulást és pihenést hozzon számunkra. Amennyiben nyughatatlanná, ingerlékenyebbé váltok, és úgy összességében nem sok kedvet éreztek semmihez, az jelzés arra, hogy mindenáron olyan dolgokkal akartok foglalkozni, ami felé a kötelességtudatotok visz. Ahogy már megtanultuk, ha változtatunk a programunkon, meghallva belső szabadságvágyunk üzenetét, akkor az Uránusz békén hagy minket és megnyugszunk. Mivel hétvége van, bátran tehetjük azt, amihez kedvünk van, nem kell erőltetni a kötelező feladatokat.
06.13. 7 óra,  Hold – Neptunusz trigon
A reggeli hatás, felerősíti az intuíciónkat, ugyanakkor érzékenyebbé, álmodozóbbá tehet és egy kissé energiahiányossá is. Mivel spirituális szintek nyílhatnak meg, ezért ébredés után, kezdjétek a napot hálaadással és vágyaitok vizualizálásával.
06.13. 13 óra 15 perc, Hold – Plútó szembenállás
A délután kicsit nyomasztóvá válhat, főleg ha nagyon hatnak rátok a hírek, és folyamatosan ezen rugóztok. Akár indokolatlan dühöt is érezhettek, ami mindenképpen a tudattalanba fojtott problémákra utal. Keressétek tudatosan a jó dolgokat, olvassatok, hallgassatok pozitív megerősítéseket, vagy egyszerűen csak hallgassátok a madárcsicsergést!
06.13. 20 óra 22 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!