Június 10. Skorpió Növő Hold – Erősítsd magadban a jó érzéseket!

8kva5k4mÁltalánosságban:
Ez az időszak kedvező meditációra, kártyavetésre, ugyanakkor kutatómunkára és tervezgetésre is. Feszültebb hangulatban lehettek, ezért mindenképpen ajánlott lazítani, regenerálódni, önvizsgálatot tartani. Jól eshet visszavonulni, átgondolni hova tartotok, és hol tartotok ennek megvalósításában.
Vigyázzatok, mert könnyen felütheti fejét a zöld szemű szörnyeteg, mindenképpen higgadjatok le mielőtt párotokat bármivel gyanúsítanátok!!
A belső feszültséget egész nap érezhetitek, kerüljétek a kényes témákat, inkább kezdjetek valami pozitív dologba!
Reggelenként szánjatok pár percet rá, meditáljatok, hogy a napotok csodálatos legyen és csupa jó dolog történjen veletek.

A Skorpió jegye nehezíti a változtatást, viszont ha tudatosan szolgálatodba állítod az energiákat, akkor igen mélyen elnyomott problémákat is megtalálhatsz. A tudattalan érzelmi reakciók (amiket a régi emlékek generálnak) eltéríthet minket eredeti célunktól és negatívan befolyásolhatja kapcsolatainkat is. Ha ezeken változtatunk, akkor saját cselekedeteink irányításunk alá kerülnek.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, karneol.

Holdra ható egyéb energiák:
06.10. 22 óra 40 perc, a Hold a Skorpió jegyébe lép
06.11. 7 óra 35 perc,
Hold – Jupiter kvinkunx
A reggeli hatás növelheti érzékenységünket, és felerősíthetik megbántottságunkat, amit főleg meggyőződéseinkben dolgoznak. Komoly kételkedések merülhetnek fel bennünk és hangulatunk is komoly mélypontokat üthet meg, ha nem figyelünk tudatosan. Keressétek a pozitív élményeket és erősítsétek magatokban a boldogság érzését!
06.11. 20 óra 55 perc, Hold – Mars kvinkunx
Az esti hatás leginkább nyugtalanságot, idegességet és túlzott akaratosságot vagy akarást hozhat. Felerősítheti bennünk a sértettséget, haragot, ami most megtorlás vágyát erősítheti bennünk. Zárjátok a napot arra, hogy megértsétek a számotokra sértő helyzetet és a tanulság levonásával történjen meg a megbocsátás, de legalább jussatok el odáig, hogy nem adtok energiát az ügynek.
06.12. 3 óra 05 perc, Hold – Uránusz szembenállás, Hold – Vénusz szembenállás
Igen komoly feszültséget, zaklatottságot okoz ez a hajnali hatás. Mondhatni robbanhat a “bomba” bennünk, ha nem ügyeltünk egyensúlyunkra. A belső feszültség, idegesség amellett, hogy zaklatott álmokat hozhat, fel is ébreszthet bennünket. Mivel a reggelre is rányomhatja a bélyegét, ezért igyekezzetek kicsit megbolondítani a napi rutint.
06.12. 10 óra 25 perc, Hold – Nap kvinkunx
Még a délelőtt is feszült lehet a következő tanító hatás miatt. Egyfelől mi magunk is puffoghatunk, másfelől nem annyira vágyjuk a közös feladatok megoldását, és általában is rossz kedvűek lehetünk. Adjunk egy kis időt magunknak és hagyjuk, hogy lelki egyensúlyunk helyrebillenjen.
06.12. 16 óra 45 perc, Hold – Neptunusz trigon, Hold – Szaturnusz kvadrát
A délután sem mondhatni túl harmonikusnak a kellemetlenkedő hatások miatt. Erősödhet bennünk a lehangoltság, testünkben görcsök, fájdalmak jelenhetnek meg. Mindennek oka, hogy tudattalanul vagy akár tudatosan nagyon erős bennünk a veszteségtől való félelem, vagy az, hogy elveszítjük a másik ember odafigyelését, szeretetét. Gondoljátok végig, mi az, amihez ragaszkodtok, mert megszoktátok és féltek a jövőtől, pedig már jó ideje nem működik az életetekben.
06.12. 21 óra 30 perc, Hold – Plútó szextil
Az esti hatás továbbra is a tudattalanunkat piszkálgatja, ami miatt nem döntjük meg a hangulati csúcsokat. Olyan “élmények” törhetnek felszínre, amik ráerősíthetnek a napi hatásra, és eldobottság, szeretetlenség érzését okozzák bennünk.
06.12. 23 óra 35 perc, Hold – Merkúr szembenállás
Az éjszaka energiái sem túl kedvezőek, viszont felismerésekkel gazdagodhatunk, ha tudatosan figyeljük gondolataink és érzéseink együttműködését.
06.13. 0 óra 31 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Nemi szervek, húgyvezetékek terápiájának kezelése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket ne erre a napra időzítsétek.
Háztartás: öntözés
Szépségápolás: meditáció, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus

Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!