Június 1. Rák növő Hold – Figyeld az érzéseidet!

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

 

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
06.01. 7 óra 49 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
06.01. 15 óra 30 perc,
Hold – Jupiter kvadrát
Némi feszültséget okozhat bennünk a gondoskodási vágyunk és a saját akaratunk egymásnak feszülése. A feladat megtalálni ebben az egészséges egyensúlyt és határt szabni erőszakos gondoskodásunknak.
06.01. 17 óra 20 perc, Hold – Vénusz szextil
Egy kellemes energia érkezik, ami segíti töltekezésünket, ha szívünk szerinti dolgokkal foglalkozunk. Ez lehet egyszerűen csak a pihenés, édes semmittevés. 
06.01. 19 óra 25 perc,
Hold – Mars kvadrát
Egy újabb feszültségkeltő hatás, amikor hasonlóképp a jupiteri hatáshoz, az egyensúlyt kell megtalálnunk és a gondoskodásban is a határokat. Emellett valamilyen módon jó ha levezetitek a feszültséget, mert könnyen törhet ki az energia hisztiben vagy vitatkozásban.
06.02. 17 óra, Hold – Uránusz szextil
Ez a délután is okozhat puskaporos hangulatot, ha nem figyelünk oda saját igényeinkre, és erőltetjük a napi feladatokat. Így ha még inkább nyughatatlanná és ingerlékennyé válnánk, akkor most már ne korlátozzuk a jó érzéseinket, adjunk időt szívünk szerinti dolgoknak.
06.03. 11 óra, Hold – Szaturnusz kvinkunx, Hold – Neptunusz trigon
Egy tanító energia bolygatja fel a nyugalmunkat, de célja hogy felszínre hozza mindazt az önkorlátozást, amivel még mindig akadályozzuk magunkat és a lemondásokat választjuk. Akár saját önbecsapásainkra is tisztább rálátásunk nyílik, így változtathatunk rajta.
06.03. 12 óra 40 perc, Hold – Merkúr szextil
Eljött az idő, hogy rendezzük a gondolatainkat, és hangot adjunk érzelmi igényeinknek, elképzeléseinknek. Ugyanakkor alkalmas időszak arra, hogy terveinket átgondoljuk és megnézzük mennyire saját utunk szerinti az elképzelésünk.
06.03. 17 óra 15 perc, Hold – Plútó szembenállás
A délután eléggé nyomasztóvá válhat, ami a Plútó működésbe lendülésének köszönhető. Megjelenésében egyfelől felerősítheti a tudattalanul működő családi, gondoskodási mintákat, másfelől hangulati mélypontokat is produkálhat, felerősítve a szeretetlenség érzését. Keressetek olyan programot, ami jól esik a lelketeknek, ami valóban a ti boldogságérzeteteket növelheti.
06.03. 20 óra 35 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!