Július 24. Vízöntő növő Hold, Telihold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
07.24. 2 óra 12 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
07.24. 4 óra 37 perc, TELIHOLD!
07.24. 6 óra 30 perc,
Hold – Vénusz kvinkunx
A Telihold és az azt követő tanító hatás együtt nem mondhatni, hogy a nyugodt ébredést segítenék. Feszültnek, nyugtalannak érezhetjük magunkat, ami mögött belső harmóniánk hiánya áll. Gondoljátok végig, hogy figyeltek e eléggé magatokra, a saját igényetekre? Vagy még mindig előbukkan tudattalanotokból a régi meggyőződés, ami korlátozza saját elképzeléseteket?
07.24. 20 óra 20 perc, Hold – Szaturnusz együttállás
Felszabadulásunkat most a sorsbolygó támogatja, így könnyebbé válik a sorsszerű változások megvalósítása életünkben. Használjuk ki az energiát és az időpont környékén végezzük el a Telihold varázslatot!
07.25. 2 óra 40 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Zaklatott hajnalunk lehet, amitől feszültnek, ingerültebbnek érezhetjük magunkat. Ébredés után próbáljátok felborítani a tervezett programot, és tegyetek kedvetek szerint!
07.25. 21 óra 15 perc, Hold – Merkúr kvinkunx
A hatásnak köszönhetően, nehezen tudjuk lecsendesíteni elménket, mert az érzelem és az értelem nincs bennünk egy hullámhosszon.  Ne rágódjatok már semmin, inkább azon gondolkodjatok mi a fontos számotokra, mi az amire büszkék vagytok magatokkal kapcsolatban.
07.26. 1 óra 10 perc, Hold – Mars szembenállás
Hajnalban küzdelmes álmaink lehetnek, ami a nyugodt alvásunkat akadályozza, és fel is riadhatunk miatta.
07.26. 5 óra 30 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!