Július 22. Bak növő Hold – Sorsszerű változások

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Növő Hold időszakában gondoljátok át, mi korlátoz még benneteket abban, hogy önmagatok legyetek? Ezen tudtok most még változtatni, Teliholdnál elengedni.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
07.22. 0 óra 22 perc, Hold a Bak jegyébe lép
07.22. 1 óra 40 perc,
Hold – Jupiter szextil
Igazán áldásos hatásban lesz részünk ezen a hajnalon, ami növeli hitünket és kitartásunkat.
07.23. 0 óra 25 perc, Hold – Uránusz trigon
Ez a hajnal már korántsem annyira kellemes, zaklatottá válhatunk, és felkavaró álmaink lehetnek, amitől fel is ébredhetünk. Az érzékenyebbek nehezebben aludhatnak el, álmatlanul forgolódhatnak az ágyban.
07.23. 9 óra 50 perc, Hold – Merkúr szembenállás
A reggeli folytatás is feladatot állíthat elénk, ami a téves gondolkodásmintáink megoldásához nyújt segítséget. Tanításokkal mutathatja meg számunkra, hol vannak idejétmúlt elképzeléseink, hol kell változtatnunk a gondolkodásunkon, pozitív irányba irányítva azt.
07.23. 14 óra 30 perc, Hold – Neptunusz szextil
A délutáni hatást mindenki másként élheti meg. Lesznek akik hangulata hirtelen elromlik, és keseregnek. Azonban a hatás jó oldalát élvezhetik mások, ami növeli intuíciót és segítő szándékot. A hatást kihasználhatjuk úgy, hogy önként vállalunk valami áldozatot, vagy nyújtunk segítő kezet másoknak.
07.23. 18 óra 30 perc,
Hold – Plútó együttállás
A késő délután kissé nyomasztó is lehet, mert a hatás a tudattalant és meggyőződéseinket piszkálgatja. Ez jó esetben hozhat felismeréseket, ami megváltoztathatja a mindennapjainkat. Ha eluralkodik rajtatok az érzés, hogy valamit szeretnétek meglépni, akkor azt ne halogassátok! Kevésbé jó esetben a külvilágban kell szembenéznünk a bennünk lévő probléma kivetülésével.
07.23. 19 óra 45 perc, Hold – Mars kvinkunx
További erősítés érkezik az előző hatáshoz, ami fokozza a feszültséget mind magunkban, de környezetünkben is. Ne a másikban keressétek a hibát, hanem magatokban találjátok meg az önkorlátozásokat és a rugalmatlanságokat.
07.24. 2 óra 12 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!