Július 1. Oroszlán növő Hold – Belső értékeink erősítése

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Oroszlános napokon engedjétek el ami önbizalmatokat gyengíti, fogadjátok örömmel mások dicséretét. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért, de tegyétek mindezt alázattal és ne EGO-ból.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
07.01. 2 óra 39 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép
07.01. 17 óra 50 perc,
Hold – Jupiter trigon
Kellemes energiákkal indul a reggel, energikusan, tettre készen ébredünk. Kifejezetten jó hatással lehet önbizalmunkra a jupiteri támogatás.
07.01. 23 óra 55 perc, Hold – Vénusz szextil
Nagyon kellemes energiákkal zárul a nap, töltekezzetek és pihenjetek!
07.02. 14 óra 20 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Igen nehéz hatás érkezik délután, ami nem kicsit zavarhatja meg a nyugalmunkat, nehezebben viselhetjük a korlátozásokat, és magunkkal kapcsolatosan is lehetnek problémáink, amit könnyen kivetíthetünk másokra. Igyekezzetek megnyugtatni magatokat, és önként változtatni azokon a helyzeteken, amiben nem érzitek jól magatokat.
07.03. 4 óra és 7 óra között, Hold – Szaturnusz szembenállás, Hold – Neptunusz kvinkunx, Hold – Merkúr szextil
Újabb két kellemetlen hatás, ami miatt nyugtalanná válhat a hajnalunk, de szerencsére egy kis segítséget is kapunk a megoldáshoz. Amennyiben gondban vagytok önmagatok értékelésével, inkább lemondtok vágyaitokról, akkor hangulatilag is mély pontokat üthettek meg. Figyeljétek magatokat, érzéseiteket és fedezzétek fel mi az oka annak, hogy nem bíztok magatokban. Ezután tudatosan irányítsátok gondolataitokat a jóra, az élet szépségeire. Ez segít helyreállítani az egyensúlyotokat.
07.03. 10 óra, Hold – Plútó kvinkunx
Délelőtt a feszültség fokozódhat, és nyomasztva érezhetjük magunkat. Minden problémás helyzet, boldogtalanság mögött téves meggyőződések, minták, belső gyermek sérülések dolgozhatnak, így igyekezzetek szeretettel és megértéssel fordulni magatok felé.
07.03. 11 óra 55 perc, Hold – Mars trigon
A hatás kétféleképpen is megnyilvánulhat, attól függően, hogy mennyire vagyunk egyensúlyban és mennyire bízunk magunkban. Egyfelől hisztisebbek, türelmetlenebbek lehetünk akár magunkkal, akár másokkal szemben. Másfelől lendületet kapunk önmagunk erősítéséhez és saját céljaink eléréséhez. Tehát jobb ha nem másokkal harcoltok, inkább tegyetek valamit magatokért.
07.03. 14 óra 31 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészség: Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartás: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!