Január 30. Szűz fogyó Hold – Terv a felszabaduláshoz

szűzholdÁltalánosságban:
Ma érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni.

Fogyó Hold időszakában vagyunk, így adott a lehetőség, hogy rendet rakjatok életetekben és kitakarítsátok mindazt, ami korlátozza életetekben a felszabadulást és a változást.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható energiák:
01.30. 9 óra 02 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
01.30. 17 óra 50 perc,
Hold – Szaturnusz kvinkunx
Sorsikus segítséggel zárhatjuk a napot, ami főleg a belső/külső rendrakásban, elemzésben, határaink megtalálásában segít. Figyeljetek oda magatokra, jó érzéseitekre mind fizikai, mind lelki szinten. Hétvége lévén, most már pihenjetek, a feladatok megvárnak benneteket. 
01.30. 20 óra 50 perc,
Hold – Uránusz trigon
A hatás feszültséget gerjeszthet bennünk, ha eddig halogattunk bizonyos lépések megtételét. Az este folyamán vegyétek számba, amit már megtettetek magatokért, ez segít megnyugodni és tervezni a további lépések megtételét.
01.31. 2 óra és 6 óra között, Hold – Jupiter kvinkunx, Hold – Nap kvinkunx, Hold – Mars trigon
Nem könnyű hajnalunk lesz ennek a hatáshalomnak köszönhetően. 2 tanító fényszög is igyekszik álmunkban felkavarni a tudattalan korlátozásainkat, a harmadik meg energiát ad mindehhez. Sokan leszünk, akik ennek köszönhetően felébrednek, de legalábbis zavaros álmokkal küzdhetünk. Amennyiben reggel feszülten ébredtek, akkor ez ennek lesz köszönhető.
02.01. 4 óra és 6 óra között, Hold – Plútó trigon, Hold – Merkúr kvinkunx
A hajnal ismét kellemetlenné válhat, ha pesszimista gondolatokkal aludtunk el a megelőző napon. Azonban felismeréseket hozhat ébredéskor, hogy milyen gondolati minták dolgoznak még ellenünk.
02.01. 12 óra 05 perc, Hold – Vénusz trigon
Kimondottan földelő, harmónia segítő hatással kezdődik a délután. Kimondottan kedvez elemzést, kitartást és aprólékosságot igénylő munkának.
02.01. 12 óra 25 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmasak még ezek a napok:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

Január 30. Szűz fogyó Hold – Terv a felszabaduláshoz — 2 hozzászólás

  1. Nagyon tetszik és hiszek benne.Legyenszives megirni,január 24- én milyen az esélyem pacemaker beültetésre,jó e az időpont?köszönöm valaszát és minden jót kívánok!

  2. Kedves Erzsébet!

    Jó az időpont :) Jó egészséget kívánok: Marcsi :)

Minden vélemény számít!