Január 13. Ikrek növő Hold – Rugalmas átalakulások

ikrekÁltalánosságban:
Ikrek Hold napokon talpraesettnek, mozgékonynak vidámnak érezzük magunkat és mindenre nyitottak vagyunk. Azt érezhetitek, hogy a feladatoktól, ötletektől csak úgy zsong a fejetek. A feladatok elvégzése most könnyedén haladhat, de nem árt, ha listát készítetek a tennivalókról, mert most kissé szétszórtak lehettek.

Új ötleteitek megvalósításában most előreléphettek, ha kimozdultok otthonról és keresitek a támogató emberek társaságát. Segít abban is az időszak, hogy könnyebben beszéljetek terveitekről, felkeltsétek mások érdeklődését.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
01.13. 4 óra 08 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
01.13. 10 óra 20 perc,
Hold – Jupiter kvadrát
A reggeli hatás nem kedvez a lelkesedésünknek, inkább okozhat lehangoltságot, kételkedések felerősödését. Akár erősebb önsajnálatba is eshetünk, ha nem figyelünk tudatosan. Erősítsétek a hiteteket, higgyetek magatokban és abban, hogy minden a lehető legjobban alakul életetekben és a legjobbat kapjátok mindenből, mert megérdemlitek.
01.14. 1 óra 05 perc, Hold – Merkúr trigon
A hajnali hatás kimondottan kedvező, és aktív álmokat hozó. Lehet, hogy felismeréseket is hoz ébredésünk után.
01.14. 7 óra 25 perc, Hold – Szaturnusz trigon
Sorsikus segítséget kapunk ahhoz, hogy a felmerülő gondolataink, megérzéseink mellett elköteleződjünk, és átgondoljuk, milyen változtatásokra van szükségünk. Ugyanakkor kicsit türelmetlenebbek és kapkodóbbak lehetünk mindenben, főleg azokban a dolgokban, amiket korlátozónak érzünk.
01.14. 11 óra 45 perc, Hold – Vénusz kvinkunx
A késő délelőtt konfliktushelyzetekkel, nehézségekkel taníthat. Főleg Hölgyek találják meg nehezebben az együttműködés lehetőségét, de akár komolyabb vitákba is keveredhetnek egymással. Legyetek tudatosak és nézzétek meg mit akar megmutatni számotokra adott ember vagy helyzet.
01.14. 22 óra 50 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
A hatásnak köszönhetően kellemetlenebb lehet az esténk, csalódottság és lehangoltság lehet úrrá rajtunk. Figyelmeteket irányítsátok arra, amiért hálásak lehettek. Ez eltereli a figyelmeteket a hiányról, félelmekről és a negatív gondolatokról.
01.15. 3 óra 20 perc, Hold – Mars szembenállás
Ez nem a legkellemesebb hajnali hatás, elég nagy feszültséget kelthet bennünk, amitől nyugtalanná válhat az éjszakánk. Aki haragot őrizget a szívében az könnyen fel is ébredhet ebben az időszakban.
01.15. 7 óra és 10 óra között, Hold – Nap kvinkunx, Hold – Plútó kvinkunx
Elég kellemetlen tanító hatások dolgoznak, aminek célja, hogy kihasználjuk azt a sorsfordító energiát lelkünk felszabadításához, amihez épp hozzáférhetünk. Ismerjük fel mindazt a bennünk dolgozó korltáozó meggyőződést (pl. önérvényesítés terület), amivel észrevétlenül manipuláljuk magunkat, és írjuk fel magunknak. Pár nap és Telihold lesz, amikor mindettől megválhatunk.
01.15. 17 óra 10 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: hörgők, váll, kar, kézzel kapcsolatos gyógymódok hatékonyak, de műtétekre nem alkalmas nap!
Háztartási munka: írnivalók intézése, ma szellőztessétek át az ágyneműket, szekrénybe eltett ruhákat.
Szépségápolás: frissítő fürdőkre, kézápolásra (pl. manikűr, ápoló pakolások)) alkalmas nap
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!