Január 13. Vízöntő növő Hold – Felszabadító napok

vizontoÁltalánosságban:

Vízöntő Hold idején ledobhatjátok a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Kedvező napok, hogy új ismeretségeket kössetek, összejövetelekre menjenek, vagy karitatív munkát végezzetek. Szerelmi ügyekben vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.

 

A felszabadító energiákkal érkező időszak lehetőséget biztosít arra, hogy lelketek végleg felszabaduljon a kiszolgáltatott helyzetben és újra érezzétek a szívetekből jövő szárnyalást!
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, türkiz

Holdra ható egyéb energiák:
01.13. 17 óra 43 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép
01.13. 23 óra 10 perc,
Hold – Szaturnusz együttállás, Hold – Mars kvadrát
Kissé nyomasztóvá, feszültebbé tehetik esténket ezek a hatások. Főleg akkor, ha a mindennapokban azt érzitek, hogy nem az akaratotok szerint mennek a dolgok és mindenben korlátoznak. Azonban, mint mindig, most is az önkorlátozásunkra derülhet fény.
01.14. 4 óra és 6 óra között, Hold – Jupiter együttállás, Hold – Uránusz kvadrát
Zaklatott hajnalunk lehet, amitől feszültnek, ingerültebbnek érezhetjük magunkat. Ébredés után próbáljátok felborítani a tervezett programot, és tegyetek kedvetek szerint!
01.14. 10 óra 25 perc, Hold – Merkúr együttállás
Kimondottan kedvező energia aminek köszönhetően remek ötleteink lehetnek. Emellett olyan megoldások is eszünkbe juthatnak, amik jó irányba terelik az életünket.
01.15. 23 óra 17 perc, a Hold a Halak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Lábszár és vénák gyógykezelésére alkalmas időszak, de ezekkel kapcsolatos műtétekre nem alkalmas időpont! Ezek a testrészek érzékenyek, így az elfojtott szabadságvágy ezeknek a területeknek a fizikai fájdalmán keresztül megnyilvánulhat.
Háztartás: szellőztetés, lakás átalakításra alkalmas idő (főleg régi dolgok kiselejtezése). Most fizikailag megterhelő munkákat is jobban bírjuk.
Szépségápolás: Frissítő fürdők, visszér elleni kúrák
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg önmagad és a lehetőségeidet!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!