Január 10. Bika növő Hold – Rugalmasság tanulása

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

 

Holdra ható egyéb energiák:
01.10. 15 óra 46 perc, Hold a Bika jegyébe lép
01.10. 20 óra 45 perc,
Hold – Jupiter szextil
Igazán áldásos energiák érkeznek estére, feltöltve minket hittel és lelkesedéssel. Zárjátok a napot hálaadással és gondoljátok át milyen jó dolgok történtek veletek ezen a napon.
01.11. 10 óra 35 perc, Hold – Merkúr kvadrát
Kicsit szétszórt, kapkodó energiák dolgoznak, ugyanakkor nehezebben fogalmazhatjuk meg érzéseinket. Legyetek átgondoltak, ne akarjatok mindent egyszerre megoldani, ez segít abban, hogy szervezetten haladjatok a feladataitokkal.
01.11. 13 óra 20 perc, Hold – Uránusz együttállás
A délutáni hatás nem igazán megnyugtató, főleg, ha mereven ragaszkodunk terveinkhez és a megszokott rutinhoz. Hagyjátok, hogy a szívetek és az energiák irányítsanak, ne álljatok ellen az eseményeknek.
01.11. 17 óra 50 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
A délutáni hatás nem mondhatni túl kellemesnek, ha még mindig a feladatokon kattogtok. Feszültséget kelthet bennünk, lehangoltságot, csalódottságot okozhat. Ugyanakkor belső merevségünk fizikailag is megjelenhet testünkben, így jó ha lazító gyakorlatokkal zárjuk a napot.
01.12. 1 óra 30 perc, Hold – Vénusz trigon
A hajnali hatás segít, hogy nyugodtan és harmóniában teljen pihenésünk.
01.12. 9 óra 30 perc, Hold – Neptunusz szextil
A hajnali időszakban erősen dolgoznak a spirituális energiák, amik intuitív álmokat hozhatnak.
01.12. 12 óra 15 perc, Hold – Nap trigon
A délután nagyon kedvező energiával kezdődik, így minden feladattal könnyebben boldogulunk és jobban megy az együttműködés is másokkal. Használjátok ki az időszakot a gyakorlatiasságot igénylő feladatok elvégzésére.
01.12. 20 óra 35 perc, Hold – Plútó trigon
Az esti energiák mondhatni a csábítások melegágyává válik. Óvatosan a múltból felbukkanó régi kapcsolatokkal, az online árukínálattal, mert kísértésbe vihetnek bennünket.
01.13. 4 óra 08 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!