Február 2. Halak növő Hold – Vágyteremtő napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
02.02. 11 óra 59 perc, Hold a Halak jegyébe lép
02.02. 23 óra 30 perc,
Hold – Mars szextil
A hatás nyugtalanságot okozhat, mert kicsit túlműködhet bennünk a tettvágy. Amennyiben zaklatottak lennétek végezzetek pár relaxáló jóga gyakorlatot.
02.03. 0 óra 58 perc, Hold – Jupiter együttállás
A hajnali hatás hittel és szeretettel tölt fel bennünket. Ébredés után álljatok meg egy pillanatra és adjatok hálát érte.
02.03. 6 óra 30 perc, Hold – Uránusz szextil
A reggeli hatás egyedi megoldásokat, ötleteket hozhat vágyaink megvalósításához. Ugyanakkor egyfajta lelki felszabadulást is érezhetünk, mintha valaki levett volna rólunk egy jó adag terhet.
02.03. 7 óra 30 perc, Hold – Vénusz szextil
Kellemesen és harmonikusan folytatódik a reggel a hatásnak köszönhetően. A kitartó energiák vágyaink megvalósítása mellé állnak. Arra azonban figyeljetek, hogy mindez akkor tud megvalósulni, ha bíztok magatokban.
02.04. 0 óra 50 perc, Hold – Neptunusz együttállás
A hajnali hatás nagyfokú érzékenységet hozhat, ugyanakkor igazi áldás is, mert segíthet vágyaink akadályainak elengedésében. Mindez azonban most álmainkban jelenik meg.
02.04. 5 óra 55 perc, Hold – Merkúr szextil
A reggeli energiák tovább támogatják teremtésünket. Figyeljetek gondolataitokra, mert épp úgy lehet támogató, mint korlátozó, attól függően, hogy mire gondoltok.
02.04. 10 óra 40 perc, Hold – Plútó szextil
Délelőtt fokozódhat érzékenységünk, ami okozhat lehangoltságot és szeretetlenség érzését. Gondoljátok végig, miben érzitek áldozatnak magatokat, vagy miben mondtok le saját elképzeléseitekről. Ezen kell majd változtatnotok.
02.04. 15 óra 56 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!