Február 12. Halak növő Hold – Varázslatos napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
02.12. 8 óra 23 perc, Hold a Halak jegyébe lép

02.12. 21 óra 25 perc,
Hold – Uránusz szextil
Feszültséget hozhat a hatás, nyughatatlanság, zaklatottság lehet rajtunk. Keressetek valamilyen nyugtató elfoglaltságot, és földeljétek energiáitokat.
02.13. 20 óra 55 perc, Hold – Mars szextil, Hold – Neptunusz együttállás
Az esti hatás nagyfokú érzékenységet hozhat, ugyanakkor igazi áldás is, mert segíthet vágyaink megvalósulásában. Elalvás előtt gondoljátok végig mi valódi vágyatok és határozzátok el mit tesztek meg érte.
02.14. 8 óra 25 perc, Hold – Plútó szextil
Az érzékenység reggelre tovább fokozódhat, sőt hangulatunk is mélypontokat üthet meg, ha nem figyelünk tudatosan. Olyan elfojtások, megoldandó ügyek kerülhetnek felszínre, ami még nem került látókörötökbe. Figyeljétek a gondolataitokat, min kattogtok, felismeréseket hozhat, amiből tanulhattok.
02.14. 16 óra 54 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!