December 31. Oroszlán fogyó Hold – Tanulj meg önmagad lenni!

OroszlánÁltalánosságban:
Ismerkedésre, hódításra, családlátogatásra kiváló nap. Ezen kívül alkalmas még családi ügyek intézésére, partik szervezésére és ünneplésekre. A hölgyekben erősödik az irányító hajlam, erre ügyeljetek, mert nem biztos, hogy a férfiak ezt jó néven veszik. Oroszlán napokon mindenkiben feltámad a színészi tehetség, ezért a melodramatikus fellépés sem meglepő.
Használjátok ki inkább ezeket a napokat arra, hogy töltsetek el párotokkal egy romantikus vacsorát vagy menjetek színházba, operába.
Kedvező a nap mindenféle kreatív tevékenységre.

Itt az ideje, hogy erősítsétek önbizalmatokat, engedjetek el minden önkritikát, amivel gyengítitek saját erőtöket. Képviseljétek érdekeiteket határozottan, tegyetek életcélotok megvalósításáért.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály

Holdra ható egyéb energiák:
12.31. 19 óra 58 perc, a Hold az Oroszlán jegyébe lép
12.31. 22 óra 55 perc,
Hold – Szaturnusz szembenállás
Az Óévet a sorsbolygó hatásával zárjuk, hogy minél több korlátot lebonthassunk magunkban. Mivel most a nagy mulatozásokba nem tudjuk belevetni magunkat, ezért választhatjuk azt, hogy tudatos odafigyeléssel zárjuk ezt az évet. Továbbra is figyeljétek magatokat, miben éreztek elakadást és mi lehet ennek az oka. Akár zárhatjátok az évet elengedési gyakorlattal, amiben elképzelitek, ahogy lerakjátok a fölösleges terheiteket és könnyedén, elfogadóan és nyitottan léptek az Új Évbe.
01.01. 1 óra 05 perc,
Hold – Jupiter szembenállás
Az Új Év első hatása sem az önfeledt szórakozásról szól, a másik sorsbolygó tanításait évezhetjük. Ez hitrendszerünkre, téves meggyőződéseinkre irányítja figyelmünket. Tegyétek fel magatoknak a kérdést! Milyen elvárásaitok és félelmeitek vannak az elkövetkező évvel kapcsolatosan?Mi táplálja a kételkedéseiteket? Hogy tudtok ezen változtatni? Amennyiben még ébren vagytok, végezzetek el egy vizualizációs gyakorlatot. Köszöntsétek az Új Évet hálával, szeretettel. Köszönjétek meg, hogy erőben, egészségben foghattok bele céljaitok megvalósításába. És töltsétek fel szíveteket szeretettel!
01.01. 8 óra 25 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Reggelre feszült energia érkezik, zaklatottságot, indokolatlan idegességet okozhat, amitől elég morcosak lehettek másokkal, könnyebben kerülhetünk vitákba. Figyeljetek tudatosan, ne reagáljatok ösztönösen! Pihenjetek, töltsétek a délelőttöt olyan dolgokkal amik jól esnek a lelketeknek!
01.01. 16 óra 55 perc, Hold – Nap kvinkunx
A délután is hordozhat némi feszültséget, tanítást, főleg ha tévedhetetlennek érezzük magunkat, vagy kissé elszabadult az egónk. Ha idegesít a másik ember, akkor inkább vonuljatok félre kicsit, legyetek önmagatokban vagy sétáljatok egyet.
01.02. 5 óra 35 perc, Hold – Neptunusz kvinkunx
Ezt a napot is egy tanító fényszöggel kezdjük. Minden, ami csalódást, szeretetlenséget okoz, meg akar mutatni számunkra valami bennünk dolgozó kételkedést. Álljatok meg egy kicsit, gondoljátok át miért érzitek rosszul magatokat és mennyire valós a probléma. Ezután irányítsátok figyelmeteket a jó dolgokra, vegyétek számba mindazt ami boldogságot okozott nektek. Ezután akár vizualizációval segíthetitek, hogy elképzelésetek szerint történjenek a dolgok.
01.02. 8 óra, Hold – Merkúr kvinkunx
Folytatódik a tanítás, ami a gondolatok témáját veti fel. Hogyan gondoltok magatokra, belső értékeitekre? A gondolataitok inkább a pesszimizmus vagy az optimizmus felé húznak? Figyeljétek tudatosan elmétek működését és gyakoroljátok az irányítást felette. A Szaturnusz évében a mi felelősségünk az, ami a saját kis mikroéletünkben történik. Ehhez pedig igen sok köze van annak, ahogy gondolkodunk.
01.02. 12 óra 20 perc, Hold -Vénusz trigon
Végre egy kellemes hatás, ami nem ad feladatot, csak egyszerűen harmonikussá teszi az időszakot. Ebéd után tervezzetek közös programot, kicsit mozduljatok ki otthonról.
01.02. 15 óra 55 perc, Hold – Plútó kvinkunx
Később már ismét tanító hatás érkezik. Szokás szerint jól felkavarhatja az állóvizet, sok minden kerülhet felszínre a tudattalanunk legmélyéről, ami önbizalmunkat gyengítő mintákra szeretné felhívni a figyelmünket. Figyeljétek meg a felkavaró érzéseket magatokban, felismerésekkel gazdagodhattok.
01.02. 23 óra,
Hold – Mars trigon
Ez a hatás energiával tölt fel bennünket, ami azért ezen a késői órán nem annyira kellemes. Nehezebben nyugszunk meg, dolgozhat bennünk a tettvágy. Amennyiben lehetőségetek van rá, délután mozogjatok sokat.
01.03. 2 óra 12 perc, Hold a Szűz jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából:
Szívünkre, hátunkra, vérkeringésünkre, ereinkre ható terápiák kezdése, de ezekkel kapcsolatos műtéteket kerüljétek!
Háztartási munka: családi ügyek megbeszélése, családlátogatás, ünnepségek, baráti összejövetelek szervezése
Szépségápolás: Jót tesz hajatoknak, ha erre a napra időzítitek hajvágásotokat. Hátmasszázsra is igen alkalmas nap.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Hozzászólások

December 31. Oroszlán fogyó Hold – Tanulj meg önmagad lenni! — 1 hozzászólás

Minden vélemény számít!