Augusztus 22. Halak fogyó Hold – Érzékenység, spirituális energiák

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:
Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsétek a bevásárlást, inkább lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Fedezzétek fel a világ és önmagatok szépségét. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken. Gyerekekre jobban figyeljetek, nyugis programot szervezzetek, mert most különösen érzékenyek lehetnek! Gondoljatok arra, hogy minél több szeretetet adtok annál többet kaptok!

Mivel érzékeny, intuitív időszak ez, segíthetnek akár az Angyalkártyák, a jóskártyák, és a Symbolon kártya is. Úgyszintén nagyon hasznos módszer a vizualizáció, a meditáció.
Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
08.22. 14 óra 42 perc, Hold a Halak jegyébe lép

08.23. 5 óra 10 perc, Hold – Vénusz kvinkunx
Feszültséget keltő hatás, ami miatt ébredéskor eléggé idegesek lehetünk. Figyeljetek befelé, és teremtsetek magatokban egyensúlyt, ami mind a lelketeknek, mind a harmóniátoknak megfelelő. Alakítsátok úgy a délelőttöt, ahogy vágyjátok, akár kicsit halogassátok a kötelező feladatokat.
08.23. 17 óra, Hold – Uránusz szextil
A délutánunkat az uránuszi energiák bolygathatják meg, ami főleg akkor okozhat feszültséget, ha mindenáron ragaszkodunk a napi rutinhoz, vagy a terveinkhez. Mivel érzékenyebbek lehetünk Halak Hold idején, így könnyen előfordulhat, hogy alaptalanul reagálunk mindenre érzékenyebben.
08.23. 18 óra 40 perc, Hold – Mars szembenállás
A késő délután sem mondhatni, hogy feszültségmentes, ha nem figyelünk tudatosan, mert az energia tanítást tartogat. Kissé hisztisebbé válhatunk, főleg, ha valaki akaratunkban szeretne korlátozni bennünket.
08.24. 4 óra, Hold – Merkúr szembenállás
A hajnali hatás az ész és a szív ellentétét hozza, ami reméljük csak álmunkban okoz kavarodást és senkit nem ébreszt el idejekorán.
08.24. 6 óra 50 perc, Hold – Neptunusz együttállás
Varázslatos ugyanakkor nagy érzékenységet, erős intuíciót hozó energiák jelentkeznek reggel. Az előző hatásnak köszönhetően, könnyen érezhetünk csalódottságot, szeretetlenséget. Tudatossággal azonban a saját hasznotokra fordíthatjátok a hatást, ha a reggelt meditációval vagy vizualizációval kezditek és hálaadással.
08.24. 11 óra 10 perc, Hold – Plútó szextil
A folytatásban, ahogy a Plútónál azt megszokhattuk rendesen felkavarja a tudattalanunkat, felszínre hozva akár a lelki sérelmeinket, akár a túlzott lemondásra való hajlamunkat. Az érzékenységet is túlzottra erősítheti, így lehetőleg kerüljétek a durva, erőszakos helyzeteket, híreket. Ha megtehetitek menjetek vízpartra, vagy valamilyen spirituális helyre, vagy egyszerűen csak vonuljatok vissza kicsit a zajoktól.
08.24. 20 óra 56 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!