Augusztus 09. Szűz növő Hold – Rendrakás

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és rálépjünk arra az útra, amiben a sors támogatását élvezhetjük.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
08.09. 16 óra 55 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
08.10. 5 óra 40 perc,
Hold – Mars együttállás
A hatás felerősítheti bennünk a kritkusságot és az önkritikusságot egyaránt. Kicsit nehezebben mozdulunk legyen szó kötelező vagy nekünk fontos feladatról. Úrrá lehet rajtunk a túltervezés igénye és a halogatás. Legyetek tudatosan rugalmasak, ne akarjatok mindent előre kiszámítani, reagáljatok spontán!
08.10. 10 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Amennyiben nem tudtuk az előző hatást megfékezni, úgy most jutalmul némi sorsikus tanításban lehet részünk. Az energia okozhat jelentős feszültséget, nyugtalanságot bennünk, és elakadást a dolgainkban, de a cél, hogy felismerjük mindazt, ami miatt kételkedünk a döntéseinkben és a terveinkben és legszívesebben visszalépnénk. Mivel ezek mögött önkritika, hibázástól való félelem húzódhat meg, ezért mindenképpen a saját tökéletességeteket erősítsétek magatokban és azt, hogy nincs rossz döntés, mindent lehet korrigálni a tapasztalatok alapján.
08.10. 19 óra 15 perc,
Hold – Uránusz trigon
Az este kiugró lehetőségeket hozhat, ha hagyjuk, hogy a sors irányítsa lépteinket még akkor is, ha az teljesen eltér a megszokott rutinunktól. Ugyanakkor ránk törhet a selejtezési és rendrakási vágy. Azért mindeközben ne felejtsék el, hogy éjszaka pihenni sem árt.
08.11. 9 óra 15 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Reggel erősebben dolgozhatnak bennünk a kellemetlen érzések, csalódottság, szeretetlenség. Főleg a túlműködő áldozatvállalás, lemondás okozhatja ezt, így gondoljátok végig milyen önkorlátozások akadályozzák még mindig belső nyugalmatokat és hol él még bennetek a bizonyítási vágy?
08.11. 12 óra 10 perc, Hold – Vénusz együttállás, Hold – Plútó trigon
A dél körüli energia elég nagy szenvedélyt kelthet, kérdés, hogy ez a jó irányba visz el bennünket, vagy épp önkritikánkat, vagy szőrszálhasogatásunkat erősíti fel. A háttérben tudattalan meggyőződések dolgoznak, amik beépültek tudattalanunkba és külső kritikák formájában szembesülünk vele. Figyeljétek tudatosan a bennetek zajló érzéseket és a gondolatokat, és találjátok meg magatokban a megoldást.
08.11. 19 óra 10 perc, Hold – Jupiter kvinkunx
Ez a kellemetlenkedő hatás kicsit belerondíthat z esténkbe tanításaival. Felerősítheti bennünk a csalódottság, kételkedés, hitehagyottság érzését. Ne hagyjátok, hogy az energia belevigyen benneteket a szegény én állapotba, lehetőleg kerüljétek önmagatok kritizálását és tereljétek figyelmeteket olyan dolgokra, amik boldogságot okoznak, amiért hálásak lehettek magatoknak.
08.11. 22 óra 07 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!