Április 30. Bak fogyó Hold – Elköteleződés a változások mellett

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk. Ettől még megjutalmazhatjuk magunkat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

Vizsgáljátok át mindazt a bevállalt feladatot, aminél azt érzitek, hogy a ti kötelességetek elvégezni. Írjatok egy listát róla, és szigorúan vizsgáljátok meg mindegyiket, hogy az valóban a ti dolgotok e. Nézzetek magatokba, milyen érzés miatt vállaltátok magatokra? Talán ettől érzitek fontosnak, szerethetőnek magatokat? Vagy bűntudatotok van ha nemet mondtok? Legyetek őszinték magatokhoz, és tegyétek fel a kérdést, mi lenne ha én valamilyen ok miatt nem tudnám megtenni? Hogyan oldódna meg? Ha találtok alternatívát, akkor azt a feladatot akár le is tehetitek.Elengedést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
04.30. 18 óra 16 perc, Hold a Bak jegyébe lép
05.01. 1 óra 50 perc, Hold – Mars szembenállás
A hajnali hatás feszültséget kelthet bennünk, ami megzavarhatja éjszakai nyugalmunkat. Az energia megjelenhet harcos álmokban, de fel is riadhatunk tőle.
05.01. 12 óra 10 perc, Hold – Uránusz trigon
Délután már megint a fránya Uránusz okoz nyugtalanságot az arra érzékenyeknél. A belső feszültség, zaklatottság annak a jele, hogy még mindig nem szabadultatok meg valamilyen lelki tehertől, kötelességtudattól, ami korlátoz benneteket. Álljatok meg egy pillanatra és adjatok hálát életetekért és mindenért, ami benneteket szolgál!
05.01. 13 óra 10 perc,
Hold – Nap trigon
Délután kimondottan kedvező energiákat kapunk, ami hasznos családi programokhoz, közös programokhoz. Amennyiben egyedül vagytok, akkor tegyétek azt, ami nektek jó és lehetőleg kerüljetek mindent, ami pesszimizmust kelthet bennetek.
05.02. 6 óra 40 perc, Hold – Vénusz trigon
Kimondottan segítő energia erre a szép napra, ami erősíti belső harmóniánkat és egyensúlyunkat. Kedvez a gyakorlatias feladatoknak, a szabadban létnek vagy akár virágok ültetésének.
05.02. 8 óra 15 perc, Hold – Neptunusz szextil
Egy újabb kellemes hatás követi az előzőt, ami szeretettel tölt fel bennünket. Könnyebben tudunk olyan dolgokkal foglalkozni, ami jól esik a lelkünknek.
05.02. 15 óra 50 perc, Hold – Plútó együttállás
A délutáni hatás már korántsem annyira kellemes, mert tudattalanunkat piszkálja. Könnyen megjelenhet a szeretetlenség, eldobottság érzése. Nem beszélve arról, hogy akár elfojtott haragunk, fel nem dolgozott kellemetlen élményeink is felszínre törhetnek. Viszont a jó oldala, ha egyensúlyban vagyunk, hogy a tervezett programok igen jól alakulnak.
05.02. 16 óra 35 perc,
Hold – Merkúr trigon
Amennyiben lelkileg lehangolttá válnánk, most itt  a lehetőség, hogy változtassunk ezen. Gondolataink, most minket szolgálnak, ha szeretettel és pozitív hozzáállással töltjük fel.
05.02. 21 óra 30 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!