Április 28. Nyilas fogyó Hold – A hit próbája

nyilasÁltalánosságban:

Most életkedvünk, hitünk erősödik, optimistákká, lelkesekké, nyitottakká válhatunk.
Nyilas Hold napokon örömet találhattok a sportban, tanulásban, olvasásban és kisebb utazásokban is. Az időszak jó energiákat tartalmaz jogi ügyek intézésére, főleg akkor, ha a lezárás végett képesek vagytok lemondani, elengedni bizonyos merev álláspontokat. Sok új ötletetek támad, szívesen ismerkedtek, és most még előítéleteteket is képesek vagytok félre tenni. Menjetek társaságba, főleg olyanokba, ahol sokat beszélgethettek, egymást segíthetitek a fejlődésben, vagy egyszerűen csak a másik tapasztalata révén tanulhattok.

Nézzetek magatokba, és figyeljétek, hogy milyen nehézséget okozó helyzetekbe keveredtek. Ez mutatja meg, min kell változtatni, mi az ami még mindig meggátolja a felszabadulást bennetek:
Elengedést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, szodalit

Holdra ható egyéb energiák:
04.28. 17 óra 42 perc, Hold a Nyilas jegyébe lép
04.28. 22 óra 50 perc,
Hold – Mars kvinkunx
Nem mondhatni, hogy megnyugtató energia, viszont tanulhatunk belőle, ha tudatosan átgondoljuk a napunkat. Elmélkedjetek azon, hogy mennyire terveztetek a nap folyamán, vagy inkább csak spontán belekaptatok mindenbe, amitől aztán egyre idegesebbek és kapkodóbbak lettetek?
04.29. 8 óra 15 perc,
Hold – Nap kvinkunx
Az Univerzum kedvet kapott ahhoz, hogy tanításokkal segítsen bennünket a tapasztalásainkban. Ismét egy tanítás, ami azoknak okozhat problémát, akik nem a vágyaiknak megfelelően élnek, vagy egyáltalán nincsenek tekintettel saját igényeikre. Mivel nemsokára újabb tanítás érkezik, így kedveskedjeetek valamivel magatoknak önként!
04.29. 10 óra 35 perc, Hold – Uránusz kvinkunx
Na erről írtam, uránuszi tanítás érkezik. Erős zaklatottságot érezhetünk, izgatottabbnak, akár idegesebbnek is érezhetjük magunkat. Valahogy azt érezhetjük, nem találjuk a helyünket, de lehet magunk sem tudjuk min is kéne változtatni. Az Uránuszról már tudjuk, hogy a szabadságunkért harcol, amit szeretne, ha magunkban találnánk meg.
04.29. 14 óra 35 perc, Hold – Szaturnusz szextil
Megkegyelmeznek nekünk a csillagok és érkezik egy kis sorsikus segítség, illetve lehetőség arra, hogy a tudatosítsuk magunkban mindazt a tapasztalást, amit a megelőző időszakban szereztünk. A belső egyensúly érzése jelzés lesz arra, hogy megláttátok, amivel még foglalkoznotok kellett.
04.29. 23 óra 40 perc, Hold – Vénusz kvinkunx
A nap befejezése egy újabb tanítás, de lehet ez már sokakat álmában ér. Aki későn tér nyugovóra, az lehet nehezebben alszik el.
04.30. 5 óra 50 perc, Hold – Neptunusz kvadrát, Hold -Merkúr kvinkunx
Hát egyik hatás sem a kellemesekből való, ráadásul tanítani is szándékozik bennünket. Célja, hogy felismerjük azokat az önkéntelen gondolatokat, amik csalódottságot, zavarodottságot okoznak. Pl. reggel már azon kattogsz, hogy dolgozni kell menni, vagy mennyi feladatod lesz arra a napra. Változtassatok ezen és az Univerzum elégedett lesz.
04.30. 15 óra 25 perc, Hold – Jupiter szextil
Délutánra ismét segítő energia érkezik, ami szinte láthatatlanul erősíti önbizalmatokat, tölt fel hittel és optimizmussal. Főleg, ha nem hagyjátok, hogy a hírek, a fortyogások befolyásoljanak benneteket.
04.30. 18 óra 16 perc, Hold a Bak jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Comb és a vénák terápiájára alkalmas időszak, de műtéteket erre a napra ne időzítsetek!
Háztartás: útitervek, szellőztetés, kirándulások szervezése
Szépségápolás: Cellulit kezelésre alkalmas időszak, amennyiben ilyet terveztek akkor most kezdjétek el.
Kertészkedés: 

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!