Április 22. Szűz növő Hold – Jövő tervezése

szűzholdÁltalánosságban:
Az elkövetkező napokon érdemes átgondolnotok életmódotokat, és megtenni a szükséges változtatásokat. Jó ha most foglalkozok vágyaitokhoz vezető lépések kidolgozásán.
Ma nem riadtok vissza a plusz munkától, szorgosság, kitartás jellemez benneteket. Nagyon jól megy a szervezés, tárgyalások, koncentrálóképességetek kiváló, nincs lehetetlen előttetek. Viszont kritikusak lehettek másokkal szemben, de vigyázzatok, ne ítélkezzetek, mert hamar fagyossá válhat a légkör. Előtérbe kerülnek az egészséggel kapcsolatos teendők, ajánlott ilyen korra időzíteni az aktuális kivizsgálást, egészségesebb étrendet elkezdeni. Ma összeszedettebbek vagytok, így a tanulás is jobban megy.

A Szűz Hold segítségünkre lesz hogy elmélyedjünk a részletekben és rálépjünk arra az útra, amiben a sors támogatását élvezhetjük.
Teremtést segítő pozitív megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis

Holdra ható egyéb energiák:
04.22. 15 óra 08 perc, Hold a Szűz jegyébe lép
04.22. 20 óra 05 perc,
Hold – Nap trigon
Igazán kellemesen telhet az este, a hatásnak köszönhetően. Az energi kedvez az előre tervezett közös programoknak, de a pihenésnek is. Arra azonban figyeljetek, hogy az önkritika, elégedetlenség is erősebben megmutatkozhat, így már ne foglalkozzatok a nap kellemetlenebb élményeivel és azzal sem amit nem sikerült megtennetek!
04.23. 4 óra 45 perc, Hold -Merkúr trigon
A reggelünk is kellemesen indul, az energiák segítenek a kötelező feladatok elvégzésében, tervezésben vagy vizsgálódásban. A lelki igényünk és a gondolataink közös nevezőn vannak, de nem mindegy, hogy ez pozitív vagy negatív módon működik bennünk. Figyeljetek befelé és ha lehangoltságot éreztek, akkor keressétek a jó érzéseket.
04.23. 9 óra, Hold – Uránusz trigon, Hold – Vénusz trigon
Izgalmas délelőttnek nézünk elébe, ami leginkább a változásokat segíti. Az Uránusz bolygó segítővé válik ebben az időszakban, így ekkor tehettek lelki megtisztulásotokért. Bár okozhat egy kis feszültséget, ami nyugtalanságot okozhat bennünk, de a cél, hogy ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is megtegyétek majd azokat a lépéseket, ami a változásokhoz szükséges.
04.23. 13 óra 15 perc, Hold – Szaturnusz kvinkunx
Délután megérkezik a sorsikus segítség is ahhoz, hogy még inkább kitisztuljon bennünk a kép, az önkritikánkkal, kételkedéseinkkel, félelmeinkkel kapcsolatosan, amivel saját harmóniánkat, egyensúlyunkat korlátozzuk. Minden helyzet, amiben külső korlátozás működik, belső korlátozásaitokra akar rámutatni. Ezek mögött önkritika, hibázástól való félelem húzódhat meg.
04.24. 5 óra 10 perc, Hold – Neptunusz szembenállás
Ez a reggeli hatás már korántsem olyan kellemes, kellemetlen érzéseket, csalódottságot, szeretetlenséget érezhetünk. Úgy érezhetjük, hogy mindenki tőlünk várja a megoldást, és túlzott segítőkészségünknek köszönhetően ki is használhatnak bennünket. Fékezzétek meg a maximalizmusotokat, és töltsétek a délelőttöt számotokra kedves dolgokkal.
04.24. 12 óra 50 perc, Hold – Plútó trigon
Bár segítő hatás, még sem annyira kellemes, mert felerősítheti az önkritikánkat, és a félelmeinket. A háttérben tudattalan meggyőződések dolgoznak, amik megjelenhetnek külső kritikában is. Figyeljátek tudatosan a helyzeteket, és találjátok meg magatokban a megoldást.
04.24. 13 óra 45 perc, Hold – Jupiter kvinkunx
Nem sokkal később a nagy szerencse bolygója hozza a tanítást, így érdemes kicsit magunkba mélyedni és megtalálni azokat a terheket, idejétmúlt elképzeléseket, amiben bár nem hiszünk, de mégis ragaszkodunk hozzá. Keressétek azokat a pontokat ami kételkedést okoz magatokkal szemben és fordítsátok pozitív megerősítésbe!
04.24. 18 óra 06 perc, Hold a Mérleg jegyébe lép

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
Emésztőszervek, idegrendszer, lép, hasnyálmirigy az érintett szervek a mai napon. A velük kapcsolatos terápiák ma jobban hatnak, ugyanakkor ezekkel a szervekkel kapcsolatos műtétek kerülendők!
Érdemes most gyümölcsnapot tartani, remekül megtisztítja a beleket.
Háztartás: mindenfajta tervezés, kitartást és aprólékosságot igénylő munkák végzése, varrás, ruhák javítgatása, bevásárlás, pénzügyek rendezése.
Szépségápolás: hajfestés, dauerolás, szőrtelenítés, kozmetikai kezelések, gyógyító fürdők.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!