Április 15. Ikrek növő Hold – Legyél könnyed!

ikrekÁltalánosságban:
Ikrek Hold napokon talpraesettnek, mozgékonynak vidámnak érezzük magunkat és mindenre nyitottak vagyunk. Azt érezhetitek, hogy a feladatoktól, ötletektől csak úgy zsong a fejetek. A feladatok elvégzése most könnyedén haladhat, de nem árt, ha listát készítetek a tennivalókról, mert most kissé szétszórtak lehettek.

Új ötleteitek megvalósításában most előreléphettek, ha kimozdultok otthonról és keresitek a támogató emberek társaságát. Segít abban is az időszak, hogy könnyebben beszéljetek terveitekről, felkeltsétek mások érdeklődését.

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
04.15. 8 óra 35 perc, Ikrek jegyébe lép a Hold
04.15. 10 óra, Hold – Vénusz szextil
A reggel energikusan és harmóniában indul, de az kétségtelen, hogy nem a napi rutinfeladatokra vágyunk most. Inkább vonzanak bennünket azok a dolgok, amihez a könnyed és tüzes energiák szükségesek. Ugyanígy vágyunk a beszélgetésekre és közös programokra.
04.16. 9 óra 50 perc, Hold – Szaturnusz trigon
Sorsikus segítséget kapunk ahhoz, hogy átgondoljuk, milyen változtatásokra van szükségünk. Ugyanakkor kicsit türelmetlenebbek és kapkodóbbak lehetünk mindenben, főleg azokban a dolgokban, amiket korlátozónak érzünk.
04.17. 5 óra 10 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
A hatásnak köszönhetően kellemetlenebb lehet reggelünk, csalódottság és lehangoltság lehet úrrá rajtunk, ha nem figyelünk. Kezdjétek a reggelt hálaadással, számba véve mindent, amiért köszönetet mondhattok. Ez eltereli a figyelmeteket a hiányról.
04.17. 13 óra 05 perc, Hold – Merkúr szextil
Délután már sokkal kedvezőbb az energia, könnyebben beszélünk érzelmeinkről vagy esetleges lelki problémáinkról. Használjátok ki az időszakot, adjatok magatoknak új élményeket, ami lelkileg töltekezést nyújt, vagy foglalkozzatok olyan dolgokkal, amihez könnyed és logikus gondolkodás szükséges.
04.17. 13 óra 50 perc, Hold – Jupiter trigon, Hold – Mars együttállás
Eddig kimondottan kedvezően alakul a délután, egy újabb energiatöltekezést nyújtó időszak következik. Úrrá lehet rajtunk a lelkesedés, optimizmus és a tetterő. Arra azonban figyeljetek, hogy ne mindent akarjatok egyszerre megtenni, haladjatok tervszerűen, különben kapkodás, szétszórtság lesz a vége.
04.17. 14 óra 55 perc, Hold – Plútó kvinkunx
A folytatás már nem annyira kedvező, de ha most résen vagytok, akkor több korlátozó gondolati mintát, vagy elképzelést nyakon tudtok csípni. Felerősödik a tudattalan hatása, így a tanításán keresztül változtathattok a hozzáállásotokon.
04.17. 17 óra, Hold – Nap szextil
Harmonikus hatással búcsúzunk az Ikrek Holdtól, ami kimondottan kedvez a közös családi programoknak, közös feladatoknak.
04.17. 21 óra 25 perc, Rák jegyébe lép a Hold

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: hörgők, váll, kar, kézzel kapcsolatos gyógymódok hatékonyak, de műtétekre nem alkalmas nap!
Háztartási munka: írnivalók intézése, ma szellőztessétek át az ágyneműket, szekrénybe eltett ruhákat.
Szépségápolás: frissítő fürdőkre, kézápolásra (pl. manikűr, ápoló pakolások)) alkalmas nap
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

 

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!