Április 12. Bika növő Hold – Változások megszilárdítása

bika_fogyo_holdÁltalánosságban:
A Bika napokon foglalkozhattok anyagi ügyeikkel, ez a szervezés időszaka, amikor befektetésekkel és rutinfeladatokkal foglalkozzatok. Remek napok pl. pénzügyi tárgyalások, hitel-ügyintézések tervezésére, mert racionálisan tudtok gondolkodni. Fokozottabban figyeljetek oda értékeitekre! Ilyenkor jobban vonz benneteket a természet, és az érzéki élvezetek, kényeztessétek magatokat, menjetek a természetbe! Kapcsolataitokban nyugodt, harmonikus napokat élhettek meg, tervezgetve a jövőtöket. De ne csak tervezgessetek, hanem tegyétek is meg a szükséges lépéseket a változásokért!

Teremtést segítő megerősítések itt!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, rózsakvarc

Holdra ható egyéb energiák:
04.12. 19 óra 44 perc, Hold a Bika jegyébe lép
04.13. 15 óra 15 perc, Hold – Uránusz együttállás
Nem mondhatni, hogy túl kedves hatás, könnyen lehet, hogy indokolatlanul idegesnek és nyugtalannak érezzük magunkat. Gondoljátok végig, mi az ami idegessé tesz benneteket, és vajon dolgotok van vele? Vagy más problémáit akarjátok megoldani, túlvállalva magatokat ezzel? Vagy épp a saját problémáitokat nem oldjátok meg, túlzott biztonságra törekvés miatt?
04.13. 20 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Az esti hatás sem mondhatni túl kellemesnek, ha még mindig a feladatokon kattogunk. Feszültséget kelthet bennünk, lehangoltságot, csalódottságot okozhat.
04.14. 16 óra, Hold – Neptunusz szextil
Ez a délután kimondottan kedvez saját céljaink, vágyaink megvalósításának. Tegyétek meg a gyakorlati lépéseket, hogy közelebb kerüljetek álmaitokhoz. De választhatjátok azt is, hogy egyszerűen átadjátok magatokat a pihenésnek és a semmittevésnek.
04.15. 0 óra, Hold – Jupiter kvadrát, Hold- Plútó trigon
Ismét feszültséget okozó hatások, amik szerencsére csak álmunkban jelenhet meg. Persze nem túl kellemes álmokat élhetünk át, mert tudattalanunk legmélyéről kerülhet felszínre mindaz az emlék, ami csalódottságot, hitehagyottságot okozott.
04.15. 8 óra 35 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Gége, torok, fülel kapcsolatos kezelések hatékonyak, de ezekkel a testrészekkel kapcsolatos műtéteket ne ezekre a napokra időzítsétek!
Háztartás: Nagy bevásárlásokra alkalmas időszak, kamrában ellenőrizni a raktározott élelmiszereket.
Szépségápolás: Ma, ha tehetitek, menjetek wellnessezni, masszázsra, kényeztessétek magatokat illatos fürdővel. Jó hatással van most rátok az is, ha lazító gyakorlatokat végeztek.
Kertészkedés:

Dudás Mária asztrológus
Kapcsolatfelvétel

Gyermekasztrológia tanfolyamok szülőknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!