Újhold Varázslat – Készítsük vágy virágosládát!

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2023. Május 17.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: Újhold varázslat, asztrológia, belső béke, Bika

A százszoros támogató energiákat hozó Újhold a Bika jegyében köszönt ránk. Kimondottan varázslatos hatásokat élhetünk át, az energiák segítik a vágyaink manifesztálásához szükséges belső erőforrások megszilárdítását fizikai síkon. Ennek szimbóluma lesz vágy virágládánk, amit ezen a napon elkészíthettek.

Hogyan készítsétek el a mágikus vágy virágládát?
A tavasz beköszöntével szívesen palántázunk, ültetünk, és a mostani Újhold erre remek alkalmat szolgáltat. Tehát ültessetek ezen a napon vágypalántákat egy vágyládába.

Az ültetéshez szükségetek lesz egy általatok megfelelő méretűnek tartott virágládára. Miután most az a cél, hogy vágyainkat megvalósítsuk, ezért gondoljátok át, hogy ehhez mit kell magatokban erősíteni. Pl. aki nem hisz eléggé magában, hogy képes változtatni, annak az egyik virág legyen az önbizalom virága, a másik pedig a hit virága. Aki úgy érzi, hogy anyagi ügyei zavarosak, nem tartja a tudását eléggé értékesnek, az ültessen bőség virágot. Akinek az elengedéssel vannak problémái, ültessen elengedés és szabadság virágot. Természetesen bármilyen konkrét vágyat is elültethettek, ami szívetek szerinti és elhozza a szívetek szerinti vágyak megvalósulását.
Még a varázslat napja előtt vásároljátok meg a virágokat. Olyan virágot válasszatok, amit a belső bölcsességetek súg számotokra, ne tervezzetek el előre semmit! AZ Újhold részleteit elolvashatjátok erről szóló írásomban!

Május 19-én 17 óra 53 perc után, amikor számotokra megfelelő, teremtsetek magatok körül nyugalmat, csendesedjetek el, és csakis az ültetésre koncentráljatok.
Amennyiben erősíteni szeretnétek a mai nap teremtő energiáit, úgy jó, ha viseltek ezüst ékszert, és segítőül hívhatjátok az ásványokat is. A mai nap energiáinak a holdkő és a rózsakvarc a megfelelő. A varázslathoz készíthettek energetizált locsolóvizet is. Ehhez a holdkövet és a rózsakvarcot rakjátok egy kancsó vízbe, így amíg ültettek a víz átveszi a kövek rezgését.
Amikor úgy érzitek, felkészültetek, akkor kérjétek Cordelia Istennőt és a természet Angyalait, hogy részesítsék áldásukban a földet, amibe a palántákat ültetitek és kérjetek ugyanilyen áldást a növényekre is.

Ezután következik az ültetés.

Kezdjük azzal, hogy megtisztítjuk auránkat és a teret magunk körül füstölővel. Ha nem szeretitek a füstölő illatát, akkor tegyétek ezt meg egy gyertyával. Kezdjétek először az aurátokkal, majd lépjetek tovább a tér megtisztítására.
Az aura tisztítása során ügyeljetek arra, hogy mindkét talpatok a talajon legyen.

Mondjátok el ezt a megerősítést, miközben a füstölőt a testetek körül mozgatjátok.
„Központosítom az energiáimat. Egy vagyok a fénnyel és a szeretettel. Egy vagyok a kegyelemmel. Kérem, tisztítsátok belőlem mindazt, aminek mennie kell. Kérem, tisztítsatok meg, hogy könnyűnek és erősnek érezzem magam. A fény sugárzó csatornája vagyok. Stabil vagyok és mégis szabadon szárnyalhatok. Csak a szeretet dolgozik bennem."

Miközben tisztítjátok a teret, gondoljatok arra, amit a virágok fognak majd szimbolizálni.

Ezután gyújtsátok meg a gyertyát, és készüljetek fel az ültetésre. Ehhez most először hálagyakorlatot végzünk.
Csukjátok le a szemeteket, lélegezzetek mélyen. Gondoljatok három dologra, amiért most hálásak vagytok. Mindegyeiknél engedjétek, hogy az érzelmek szabadon áramoljanak bennetek, figyeljetek mindenre, ami felbukkan. Figyeljétek meg az esetleges ellenállást, testi érzetet, amikor arra gondoltok, amiért hálásak lehettek. Menjetek végig egyenként és ahol ellenállást éreztek, oda áramoltassatok szeretetet és mondjátok ki magatokban vagy hangosan, hogy MEGÉRDEMLEM!

Most gondoljatok egy közelmúltbeli változásra, vagy valamire, ami előttetek áll. Arra gondoljatok, ami aggasztó, vagy ami nyugtalanító. Ha több dolog is eszetekbe jut, akkor válasszatok ki egyet, ami jelenleg a leginkább okozza aggódásotokat. Figyeljétek az érzéseiteket!
Most keressetek 10 dolgot, amiért hálásak lehettek ebben a helyzetben. Lehet, hogy komoly kihívást jelent, de próbáljátok ki. Törekedjetek rá, hogy valóban meglegyen mind a 10. Nem kell hálásnak lenned a konkrét helyzetért, ami nehézséget okoz, de hálás lehetsz a helyzet körüli dolgokért, vagy a helyzet adta új lehetőségekért.
Például: „Hálás vagyok a volt párommal eltöltött időért, mert megtanított arra, hogy mire van szükségem egy kapcsolatban.”

Ezt a folyamatot akár megismételhetitek más helyzetekkel kapcsolatosan a növő Hold időszakában.

Ha megvan a 10 dolog, amiért hálásak vagytok ebben a helyzetben, vegyétek észre, milyen gondolatok és érzések merülnek fel bennetek. Figyeljétek meg alaposan, mert lehet, hogy valamilyen új megközelítési mód jelent meg bennetek a megoldásra. Vegyétek észre és érezzétek, hogy életetekben minden dolognak van szépsége, ha megnyíltok előtte. Ezt az érzést szem előtt tartva, engedjétek, hogy a hála átjárja minden porcikátokat és mondjátok ki tízszer: Köszönöm!

Ezután lássunk neki az ültetésnek!

Minden palántánál köszönjétek meg a földnek, hogy befogadja, növekedésében segíti és táplálja. Miközben a földbe helyezitek a növényt, gondoljatok arra, amit a virág szimbolizál, és köszönjétek meg, hogy életetekben is megvalósult már. Ahogy a növény gyökeret ver a talajban, úgy vernek „gyökeret” vágyaitok is a fizikai világotokban. Szépen ültessétek el mindegyik növényt sorjában, ugyanezen módon.
Amikor a palántázás végére értek, mondjatok köszönetet a földnek, Cordelia Istennőnek és a természet Angyalainak, amiért gondoskodó szeretettel védik vágynövényeiteket. Ezután locsoljátok meg a virágokat az energetizált vízzel.

Már csak az utómunkálatok vannak hátra.
Minden nap nézegessétek, szeretgessétek vágy ültetvényeteket, látva benne saját vágyaitok virágba borulását. Köszönjétek meg fejlődéseteket, és figyeljétek, hogyan fejlődnek a virágok. A növény állapota képet ad majd arról, hogy melyik vágyatok az, amivel esetleg külön is foglalkozni kell, mert a többihez képest nem úgy fejlődik, vagy éppen stagnál a növekedése.
Amikor ilyet tapasztaltok, ne csüggedjetek, csupán gondoljátok át, mi zajlik bennetek ezzel kapcsolatban. Esetleg félelmek dolgoznak bennetek? Vagy a régi meggyőződések, melyek megakadályoznak, hogy higgyetek a csodákban?
Ezeket kell elengedni, megtisztulni tőle, és a növényetek is egyből új erőre kap!
A növényeket mindig locsolhatjátok energetizált vízzel, ez megint csak segíteni fogja a vágyak manifesztációját.


Mindenkinek kívánok csodás teremtő erőt és virágzó vágynövényeket!


Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002


 

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

Június jelentősebb napjai

Igen intenzív hónap várható, ami már június elején feladatokat adhat számunkra.

2023.05.27 | Dudás Mária
Asztrológia

Tízmilliószoros teremtő napok 2023-ban

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

2023.05.27 | Dudás Mária
Havi horoszkóp

Júniusi horoszkóp – Emlékezés, feldolgozás, tovább lépés

Júniust, Juno Istennőről nevezték el, de hívják Napisten havának is. Igen eseménydús, intenzív energiákat megmozgató hónapnak nézünk elébe, ami számtalan lehetőséget rejt, ugyanakkor feladatot is. Sok múlik azon miben hiszünk, mire koncentrálunk, az fog növekedni életünkben.

2023.05.27 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom