Tavaszindító Újhold varázslat

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2023. Március 20.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: Újhold varázslat, asztrológia, belső béke, Kos

A Kos Újhold március 21-én 18 óra 23 perckor tetőzik, közvetlenül a Nap-éjegyenlőség és az asztrológiai újév kezdete utáni napon.

Erre az igen különleges, nagy energiákat megmozgató Újhold estéjére egy különleges, teremtést segítő varázslatot javaslok. Az időszakról részletesen olvashatsz az Újholdról szóló írásomban.

Frissességet, lelkesedést hozó energia árad ránk az Újholddal, és segít minket a változásokban, az új lehetőségek találásában és a lépések megtételében.
Ha az életünknek van olyan területe, amely frissítésre, változtatásra szorul, ha valami újdonságot szeretnénk becsempészni az életünkbe, akkor ezt az Újholdat nagyon fogjuk kedvelni.
Hihetetlenül erős teremtő erők dolgoznak, így ideje, hogy vágylistánkat/vágytáblánkat újra elővegyük vagy elkészítsük. Ne feledjétek, hogy a teremtés folyamatához mindenképpen szükség van támogató gondolatokra és érzésekre is.

A most kezdődő két hétben főleg önmagunkért tehetünk sokat, ha a céljaink kitűzése mellett, dolgozunk gyermekkori lelki sebeink gyógyításán, ami a hozzá kapcsolódó fizikai betegségek gyógyulásához is szükséges.
Ehhez megfogalmazhattok pozitív megerősítéseket is, mintha állítások lennének saját magatokról. Pl: „Egészséges vagyok, elfogadom a változásokat!”, „Bőségben, boldogságban, szabadságban élek”, „Korlátlan lény vagyok, bármit meg tudok teremteni, amit akarok!” „Erős vagyok, én irányítom sorsomat!”
Mivel a vizualizációt is támogatják az energiák, ezért célszerű most vágytáblát készíteni, képekkel illusztrálva a pozitív megerősítéseket, ezzel segítve a teremtés folyamatát.

A varázslat most egy kis felkészülést igényel, amihez ezekre lesz szükségünk:
- Füstölő a tér megtisztításához és gyertyára vagy mécsesre.
- Az általatok választott virágokra (én a kertből szedek ehhez százszorszépet), levelekre és ásványokra (pl. Holdkő, ametiszt, piros jáspis). Természetesen bármelyik elhagyható, ez nem gyengíti varázslatunk erejét.
- Vágylistára vagy a vágytáblára.
- Kis tálban vízre.

A varázslathoz segítő videót és meditációt találtok facebook oldalunkon!

A varázslat menete:
Keressetek egy olyan helyet, ahol 3 napig háborítatlanul tud maradni Holdoltárotok.
Először helyezzétek a vágylistát vagy táblát az asztalra. Ezután ízléseteknek megfelelően kezdjétek el kidíszíteni a virágokkal, levelekkel és ásványokkal. Nem kell mindet használnotok, csak azt, ami kéznél van, és nyugodtan rakhattok hozzá mást is, amit ti éreztek. Akár készíthettek mandalát, vagy bármit, ami épp inspirálólag hat rátok. Középen hagyjatok helyet a vizes tálkának.

Ha elkészültetek a díszítéssel, akkor megtisztítjuk auránkat füstölővel.
Csendesedjetek el, vegyetek 3 mély lélegzetet és miközben tisztul az aurátok, mondjátok a következőket:
„Megtisztultam, szabad vagyok, semmilyen negativitás nem érhet hozzám. Megtisztultam tetőtől talpig, és ahogy a ragyogás eljut aurám minden rétegébe, a béke és a nyugalom árad szét bennem. A teremtő energia egyesül gondolataimmal, érzéseimmel. Egységben, egyensúlyban és harmóniában vagyok.”

Ha végeztünk az aura tisztításával, akkor elvégezzük a tértisztítást is. Ehhez most már a füstölőt lerakjuk a Hold oltárunkra és tisztítás közben ezt mondjuk:
„Tisztítom a teremet, megtisztítom mindazt, ami körülvesz. Könnyedén ragyogja be a fény környezetemet. A terem védett. A terem megtisztult. A terem készen áll az új kezdetre.”

Ha elkészültünk, akkor vegyük két kezünkbe a vizes tálkánkat és mondjuk ki hangosan:
„Minden, ami a legnagyobb javamat szolgálja, most elém kerül. A tökéletes eredmény, a válaszok, amelyeket keresek, és a gyógyulás, amire testemnek, szívemnek, elmémnek és lelkemnek szüksége van, most itt van. Üdvözlöm a szeretetet, ami a szívemben van. Üdvözlöm a szeretetet, ami körülvesz. Üdvözlöm az Univerzum szeretetét. Békességben vagyok. Nyitott vagyok a lehetőségre. Szeretve vagyok. Meggyógyultam. Bátor és mindenre kész vagyok.”

Ezután tegyétek a tálkát a mandala közepére, lélegezzetek lassan és nyugodtan és csukjátok le a szemeteket.
Érezzétek át minél erősebben azt az érzést, amit a szabadság, egészség, boldogság ad meg számotokra. Képzeljétek el, ahogy gondtalanul sétáltok egy virágos mezőn, magatokba szívva a friss levegőt és a virágok illatát. Érezzétek, ahogy mindez megtisztítja testetek minden porcikáját és feltölti az éltető, gyógyító levegő energiájával.
Ezután terjesszétek ki a kört és tekintsetek messzebbre, lássátok, ahogy a Föld minden élőlénye ugyanezt teszi. Érezzétek azt a boldogságot és szeretetet, ami átjárja a bolygó minden szegletét. Kérjétek a Gyógyítás Angyalait, hogy vegyék körbe a bolygót fényes gyógyító szeretetenergiával, ami az itt élő összes élőlényt megvéd minden betegségtől és szenvedéstől.
Üljetek még egy kicsit ebben a csodás, megnyugtató és biztonságot nyújtó állapotban. Amikor úgy érzitek készen álltok, vegyetek 3 mély lélegzetet és nyissátok ki a szemeteket.

Ezután jobb mutatóujjatokat érintsétek a vízbe és írjatok le a listátok felett egy fekvő nyolcas jelet. Ez univerzális védelemmel veszi körbe vágyaitokat. Ha kész vagytok, üljetek lehunyt szemmel és éljétek át a pillanat csodáját, amit ezen a különleges estén átélhettetek.
Amikor már teljesen eggyé váltatok az érzéssel és a képpel, mondjatok köszönetet az Univerzumnak, Angyali és földi segítőiteknek. Kérjétek, hogy ezentúl is részesüljetek és részesüljön a Föld minden lakója áldásukban, és támogatásukban.

Hagyjátok a virágmandalát 3 napig az asztalon, ezután a virágokat és leveleket visszaadhatjátok a földnek, a vágylistátok már magába fogadta energiájukat.


Varázslatos estét kívánok mindenkinek!

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Gyors tanácsra van szükséged?

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

2024. áprilisi horoszkóp

2024.04.12 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások április 7-től április 16-ig

A 15. hét Holdállásai

2024.04.12 | Dudás Mária

Válaszd a boldogságot! 10 tipp hogy boldog ember légy

Az, hogy boldog vagy boldogtalan leszel, a te választásod. Ha azt választod, hogy percenként dühös vagy ingerült vagy, folyton másokat hibáztatsz, és szinte az egész világra haragszol, akkor minden percben 60 másodperc boldogságot veszítesz.

2024.04.12 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom