"Használati útmutató" egy boldog párkapcsolathoz

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2022. Szeptember 01.

Kategória: Tanácsadások | Címkék: asztrológia, önismeret, boldog párkacsolat, boldogság, férfi, , női lélek, párkapcsolat, párkapcsolati elemzés, Sebestyén Attila asztrológus, szerelem, szinasztria

Ezt a tanácsadást azoknak ajánljuk, akik már hosszú távú terveket forgatnak a fejükben, és szeretnék megtudni, hogy elképzelésük valósággá tud e válni.

Párkapcsolati tanácsadásSosem véletlen, hogy kit sodor mellénk az élet, az viszont csak rajtunk áll, hogy segítőnkké válhat e. Tudatos hozzáállással, a másik és saját magunk ismerete birtokában garantált a boldog élet. A beszélgetés során mindketten megismerhetitek saját működéseteket, és azt, hogy mennyire tud ez együttműködéssé alakulni, ha odafigyeltek a különbözőségekre, és kihasználjátok a segítő egyezőségeket.
Megtudhatjátok, hogy
- Karrierben,
- Pénzügyekben,
- Munkában,
- Családtervezésben,
- Közös sorsfeladatokban milyen az együttműködési képességetek, hogyan tudjátok, és hogyan kell, hogy egymás támogatói legyetek. a_2
A tanácsadás után úgy érzitek majd, hogy már nem csak az iránytű, hanem egy teljes „használati útmutató” van a kezetekben, amellyel a kapcsolatotokból a legjobbat tudjátok majd kihozni.

Szóbeli tanácsadás ára: 35.000 Ft
Jelentkezem tanácsadásra: Időpontkérés
Kérdésed van hozzánk, mielőtt döntenél? Írj nekünk bátran, szívesen válaszolunk, ha megadod a telefonszámodat, visszahívunk! Kapcsolatfelvétel

főlép2 Dudás Mária asztrológus, gyermekasztrológia szakértő
06/30-4515002
astromarcsi@gmail.com  

 

 


Sebestyén Attila asztrológus Sebestyén Attila asztrológus, életvezetési tanácsadó
06/30-8332245
astroattila@gmail.com

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

Június jelentősebb napjai

Igen intenzív hónap várható, ami már június elején feladatokat adhat számunkra.

2023.05.27 | Dudás Mária
Asztrológia

Tízmilliószoros teremtő napok 2023-ban

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

2023.05.27 | Dudás Mária
Havi horoszkóp

Júniusi horoszkóp – Emlékezés, feldolgozás, tovább lépés

Júniust, Juno Istennőről nevezték el, de hívják Napisten havának is. Igen eseménydús, intenzív energiákat megmozgató hónapnak nézünk elébe, ami számtalan lehetőséget rejt, ugyanakkor feladatot is. Sok múlik azon miben hiszünk, mire koncentrálunk, az fog növekedni életünkben.

2023.05.27 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom