Február 5. Plútó - Merkúr együttállás

Szerző: Sebestyén Attila | Utolsó frissítés: 2024. Február 02.

Kategória: Asztrológia | Címkék: belső béke, együttállás, február, Merkúr, Plútó

Ahogy már a februári horoszkópban is jeleztük a Plútó kiemelt szerepet kap ebben a hónapban. Nagyon sok csábítással találkozhattok, mivel a gyors járású bolygók, utolérik a Vízöntő jegyében található Plútó bolygót. Ha bedőltök ezeknek a csábításoknak, utólag majd súlyos árat kell érte fizetnetek, ettől szeretnélek megvédeni benneteket.

A sorozat első tagja, a Merkúr találkozása lesz a Plútóval, február 05-én. Itt a Plútót jelképező Csábító fog találkozni a Merkúr két megjelenési formájával, hiszen ez a bolygó két jegyet is ural, vagyis az Ikreket (Közvetítő) és Szüzet (Szolgáló).

 

Ez az együttállás, az Ikrek lapjából a Furulyássá, míg a Szűz lapjából, az Önostorozássá alakul át.

A furulyás lapja azt a mesét idézi fel, ahol a vezető szerepet felvállaló legény, olyan szépen, varázslatosan fújta a furulyát, hogy az emberek kérdezés nélkül – mintegy varázslat hatására – beálltak mögé, és vakon követték, bárhová is ment. Tulajdonképpen a Szirének hangját követték. Így bármerre vezethette őket a furulyás, kénye – kedve szerint.

Az önostorozás lapján pedig azt láthatjuk, amikor a „kisördög” folyamatosan beszél a fülünkbe, olyan hamis szavakat, melynek hatására felelősödnek a saját vélt vétkeink, és ennek hatására ütlegeljük, bántjuk önmagunkat. (pl, ezt jobban is csinálhattad volna, nézz csak meg másokat, már hol tartanak az életükben stb.)

Mivel a Vízöntő jegye egy pozitív, azaz kifelé ható jegy, úgy gondolom, hogy inkább a furulyást élhetjük meg erősebben!
A lényeg, hogy semmiképpen ne dőljetek be neki, mert nagyon rossz útra vezethet benneteket. A következő írásomban mely február 08-én lesz esedékes, a Hold, Plútó kapcsolatról fogok beszélni a Symbolon kártya segítségével, hiszen ekkor a Hold fogja utolérni a Plútót!

Köszönöm a figyelmeteket, és jó Symbolon kártyázást kívánok mindenkinek!

Sebestyén Attila asztrológus, Symbolon kártya és asztrológia oktató
06-30-8332245

Ismerd meg a Symbolon kártyát!

 

 

 

 

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Rák Újhold varázslat - Varázsvíz belső gyermekünk erősítéséhez

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 6. Újhold a Rák jegyében – Új kezdet a szeretet energiájával

A Rák Újhold július 6-án 0 óra 57 perckor tetőzik, létrehozva a Nap és a Hold összhangját, aktiválva ezzel a gyógyulás, a lelki egyensúly és a regenerálódás erőteljes energiáját.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások június 30-tól július 7-ig

A 27. hét Holdállásai

2024.06.30 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom