Szeptember 23. Őszi Nap-éj egyenlőség – Lencsemágia az anyagi bőségért, biztonságért, új kezdetekért

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2023. Szeptember 18.

Kategória: Asztrológia | Címkék: őszi napéjegyenlőség, bőség, belső béke, lencsemágia

2023-ban szeptember 23-án 8 óra 50 perckor lesz az őszi Napéjegyenlőség!

A fordulati nap az új kezdetek lehetőségét hozza, s ekkor érdemes olyan szertartást végezni, melyekkel az eljövendő évszakra kívánunk hatni. Az évszak utolsó napjain pedig ajánlott számvetést, összegzést készíteni az eddig megtett útról, és az elvégzett feladatokról.

2023-ban szeptember 23-án 8 óra 50 perckor lesz az őszi Nap-éj egyenlőség ekkor lehetőség nyílik, a Lencsemágia szertartásának az elvégzésére. A nap igazán alkalmas varázslatra, képzeletünk bátran szárnyalhat, csakis hitünk hiánya korlátozhatja teremtésünk fizikai megvalósulását és az új kezdetek beköszöntét. A „lencsemágia” szertartását, egyedül is elvégezheted, de ha több ember energiája összerakódik, az megsokszorozza a hatást, ezért érdemes családi, esetleg baráti körben végezni. A Nap-éj egyenlőség előtti utolsó napon (szeptember 22-én) készítsétek el a lencsét főzeléknek, levesnek (hús nélkül!) vagy ha úgy tetszik salátának. A lényeg, hogy szertartásosan készüljön el az étel!

Így készítsétek el a varázslatos lencsét szeptember 22-én (pénteken):
- Gyújtsatok gyertyát, körülöttetek és bennetek legyen nyugalom, belső békesség érzése. Akár valamilyen meditatív, mantra zenét is hallgathattok hozzá. Hangolódjatok rá teljesen a „varázslatos” étel elkészítésére, csakis a főzésre koncentráljatok és arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, új kezdetek lehetőségeit, és fényt visz majd a sejtjeinkbe, így az étel elfogyasztása révén ezekkel feltöltődve ti is jobban bevonzzátok, bevarázsoljátok életetekbe mindezeket a csodákat. A lencséből a nap-éj egyenlőség napján, majd az azt követő két napon is fogyasszatok HÉT kanálnyit.

Az első napon (szeptember 23-án, szombaton) gyújtsatok gyertyát, merjetek ki hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjátok, csakis arra gondoljatok, hogy ételetek anyagi biztonságot, bőséget, és új kezdeteket ad nektek az anyag szintjén.

A második napon (szeptember 24-én, vasárnap) ugyanabban az időpontban, mint előző napon, megint gyújtsatok gyertyát, ismét merjétek ki tányérotokba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csakis arra gondoljatok, hogy ételetek fényt, és új kezdeteket ad életetek lelki szintjeinek. Itt nem gondolunk bőségre!!!

A harmadik napon (szeptember 25-én, hétfőn) szintén ugyanabban az időpontban, mint az előző két napon, újra gyújtsatok gyertyát az étkezés előtt, és miközben megeszitek a hét kanálnyi lencsét, csak arra gondoljatok, hogy ez az étel biztonságot, bőséget, és fényt ad nektek életetek szellemi szintjeire.  

Ne feledjétek, hogy ez szertartás és nem egy egyszerű étkezés, ezért mindenképpen adjátok meg a módját! Lassuljatok le, csendesedjetek el és lazítsatok előtte! A gyertyát a szertartás végén lassan, gyertyakoppintóval, vagy kis pohárkával, esetleg gyűszűvel oltsátok el úgy, ahogyan a csillagos égbolt borul a Föld fölé napnyugta után. Semmiképpen ne fújjátok el a gyertya lángját!

Csodás bőségben, biztonságban és új kezdetekben gazdag és boldog őszt kívánok Mindenkinek!

Dudás Mária asztrológus, életvezetési tanácsadó, mentor
06/30-4515002

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Havi horoszkóp

December jelentős napjai

Izgalmas, talán könnyebben megélhető hónap lesz, de azért lesznek erőpróbák, amik tudatos odafigyelést igényelnek.

2023.11.29 | Dudás Mária
Havi horoszkóp

2023. decemberi horoszkóp

2023.11.29 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom