Február 8. Hold és Plútó együttállás a Vízöntőben

Szerző: Sebestyén Attila | Utolsó frissítés: 2024. Február 11.

Kategória: Asztrológia | Címkék: 2016. februári horoszkóp, asztrológia, belső béke, Hold, Plútó

Bár erről a Holdas videókban szoktunk beszélni, most mégis kiemeljük ezt a rövid távú hatást, mert egy folyamat része ebben a hónapban.

A Merkúr, Plútó együttállás után, a Hold éri utol a Plútó bolygót. Ez a Symbolon kártyát nézve, a Csábító és az Anya lapja, melyekből Az elvetélés című közös lap lesz!

Az Elvetélés kártyalapon, azt az ijesztő jelenetet láthatjuk, amikor valaki a tűzbe veti a gyermekét. Persze itt képletesen a belső gyermekünk elutasításáról van szó, amikor "eladjuk a lelkünket az Ördögnek", bedőlve a csábításnak. Ezt később majd nagyon megbánhatjuk, és magunk sem értjük, hogy lehettünk ilyen elvakultak. A Plútó sok formában és módon tárhat elénk csábító ajánlatot, kábítást, gondolatot. Akár olyan gondolatok is erősödhetnek és csábítanak, amik pont a lemondásra ösztönöznek, vagy felesleges konfliktusokba vihetnek bele bennünket. Vagy erősítik, hogy nem vagyunk szerethetők, így nem érdemeljük meg a boldogságot, a másik ember fiygelmét. Emellett persze a hiány érzetét is erősítheti ezzel fokozva bennünk a vágyat, hogy máshol keressük, vagy hajszoljuk az élményeket.

Így előfordulhat, hogy ténylegesen eldobjuk a családunkat, például egy harmadik fél miatt, akinek nem tudunk ellenállni, hiszena Plútó dobta elénk. Ilyenkor félretolhatjuk férjünket/feleségünket, gyermekeinket az ellenállhatatlan kísértés miatt. És ha ez, valóban a Plútó miatt történt, akkor biztosak lehetünk benn, hogy később majd benyújtja a számlát, és kemény árat fizetünk majd ezért. Minden helyzetben, amikor úgy érzitek a másik az oka a boldogtalanságotoknak, az elégedetlenségeteknek, nézzetek először magatokba, ti vajon szeretitek e eléggé magatokat? Foglalkoztok saját boldogságotokkal, a belső gyermeketek igényével? Ha nem teszitek, akkor azt másnál sem fogjátok megtalálni.

Ne dőljünk be a csábításnak, ismerjük fel és lépjünk tovább!


Jó Symbolon kártyázást kívánok mindenkinek!

Sebestyén Attila asztrológus, Symbolon kártya és asztrológia oktat
06-30-8332245
astroattila@gmail.com

Tanulnál, de összevissza van szabadidőd? Nálunk megtalálod a megoldást!

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Rák Újhold varázslat - Varázsvíz belső gyermekünk erősítéséhez

Az Újhold egy új ciklus beköszöntét jelképezi, ezen a napon százszoros energiák segítenek az új kezdetekben. Ilyenkor van alkalmunk arra, hogy új lehetőségeket kérjünk magunknak, változtassunk életünkön.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 6. Újhold a Rák jegyében – Új kezdet a szeretet energiájával

A Rák Újhold július 6-án 0 óra 57 perckor tetőzik, létrehozva a Nap és a Hold összhangját, aktiválva ezzel a gyógyulás, a lelki egyensúly és a regenerálódás erőteljes energiáját.

2024.07.05 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások június 30-tól július 7-ig

A 27. hét Holdállásai

2024.06.30 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom