Bika Újhold Varázslat – Készítsük el vágy virágosládánkat!

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2024. Május 06.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: Újhold varázslat, asztrológia, újhold, belső béke, Bika, vágyvirág

A százszoros támogató energiákat hozó Újhold a Bika jegyében köszönt ránk. Kimondottan varázslatos hatásokat élhetünk át, az energiák segítik a vágyaink manifesztálásához szükséges belső erőforrások megszilárdítását fizikai síkon. Ennek szimbóluma lesz vágy virágládánk, amit ezen a napon elkészíthettek.

Az Újhold 5 óra 21 perckor tetőzik, így a nap folyamán bármikor elvégezhetitek az ültetést. A részleteket elolvashatjátok erről szóló írásomban! Ha még sem akarjátok a véletlenre bízni, akkor két időpont kifejezetten támogató.
A Hold és az Uránusz pontos együttállása 13 óra 18 perckor, a Hold és a Jupiter pontos együttállása pedig 18 óra 30 perckor lesz. Természetesen ezek azért hosszabb időn át tartó hatások, de ekkor dolgoznak a legerősebben.

Az ültetéshez szükségetek lesz egy általatok megfelelő méretűnek tartott virágládára. Miután most az a cél, hogy vágyainkat megvalósítsuk, ezért gondoljátok át, hogy ehhez mit kell magatokban erősíteni.
Pl. aki nem hisz eléggé magában, hogy képes változtatni, annak az egyik virág legyen az önbizalom virága, a másik pedig a hit virága. Aki úgy érzi, hogy anyagi ügyei zavarosak, nem tartja a tudását eléggé értékesnek, az ültessen bőség virágot. Akinek az elengedéssel vannak problémái, ültessen elengedés és szabadság virágot. Természetesen bármilyen konkrét vágyat is elültethettek, ami szívetek szerinti és elhozza a szívetek szerinti vágyak megvalósulását.
Még a varázslat napja előtt vásároljátok meg a virágokat. Olyan virágot válasszatok, amit a belső bölcsességetek súg számotokra, ne tervezzetek el előre semmit!

A varázslathoz szükség lesz a virágok mellett holdkővel és rózsakvarccal elkészített energetizált vízre. Természetesen más ásványok is kerülhetnek a vízbe, hallgassatok megérzésetekre!

A tisztításhoz kell még füstölő, a varázslathoz pedig gyertya vagy mécses.
Most, hogy mindent előkészítettünk, csendesedjünk el, vegyünk 3 mély lélegzetet. Egyesített energiánkkal kérjük Cordelia Istennőt és a természet Angyalait, hogy részesítsék áldásukban a földet, amibe a palántákat ültetjük és kérünk áldást a vágyainkat szimbolizáló virágokra is.

Kezdjük a varázslatot auránk és a tér tisztítását. Ha nem szeretitek a füstölő illatát, akkor tegyétek ezt meg egy gyertyával. Kezdjük először tisztítani az auránkat.
Az aura tisztítása során ügyeljetek arra, hogy mindkét talpatok a talajon legyen.

Mondjátok el ezt a megerősítést, miközben a füstölőt a testetek körül mozgatjátok.
„Egy vagyok a fénnyel és a szeretettel. Egy vagyok a forrással. Tisztuljon minden, ami nem fény és szeretet, és aminek már nincs helye itt. Kérlek tisztuljak meg minden tehertől, hogy könnyűnek és erősnek érezzem magam. Én vagyok ennek a térnek a fénylő csatornája, így csak a szeretet léphet be. És így is van."

Ezután tisztítsátok a teret, közben gondoljatok arra, amit a virágok fognak majd szimbolizálni.

Most gyújtsátok meg a gyertyát, és elvégzünk egy hálagyakorlatot.

Csukjátok le a szemeteket, lélegezzetek mélyen. Gondoljatok három dologra, amiért most hálásak vagytok. Mindegyiknél engedjétek, hogy az érzelmek szabadon áramoljanak bennetek, figyeljetek mindenre, ami felbukkan. Figyeljétek meg az esetleges ellenállást, testi érzetet, amikor arra gondoltok, amiért hálásak lehettek. Menjetek végig egyenként és ahol ellenállást éreztek, oda áramoltassatok szeretetet és mondjátok ki magatokban vagy hangosan, hogy MEGÉRDEMLEM!
Közben lélegezzetek lassan, egyenletesen!

Most gondoljatok egy közeli változásra, vagy valamire, ami még előttetek áll és aggasztó nyugtalanító számotokra. Ha több dolog is eszetekbe jut, akkor válasszatok ki egyet, ami jelenleg a leginkább okozza aggódásotokat. Figyeljétek az érzéseiteket miközben lassan és egyenletesen lélegeztek.

Most keressetek 10 dolgot, amiért hálásak lehettek ebben a helyzetben. Lehet, hogy komoly kihívást jelent, mert csak a nehézség jut az eszetekbe, de próbáljatok a jó dolgokra gondolni, amit adott számotokra. Törekedjetek rá, hogy valóban meglegyen mind a 10. Nem kell hálásnak lennetek a konkrét helyzetért, ami nehézséget okoz, de hálásak lehettek a helyzet körüli dolgokért, vagy a helyzet adta új lehetőségekért.
Például: „Hálás vagyok a volt párommal eltöltött időért, mert megtanított arra, hogy mire van szükségem egy kapcsolatban.”
Lélegezzetek mélyen, egyenletesen.

Ha megvan a 10 dolog, amiért hálásak vagytok ebben a helyzetben, kezdjétek el figyelni milyen gondolatok és érzések merülnek fel bennetek. Figyeljétek meg alaposan, mert lehet, hogy valamilyen új megközelítési mód jelent meg bennetek a megoldásra. Vegyétek észre és érezzétek, hogy életetekben minden dolognak van szépsége, ha megnyíltok előtte. Ezt az érzést szem előtt tartva, engedjétek, hogy a hála átjárja minden porcikátokat és mondjátok ki tízszer: Köszönöm!
Lélegezzetek mélyen egyenletesen.
Lassan mozgassátok meg kezeteket, lábatokat, nyújtózzatok egy nagyot és nyissátok ki a szemeteket.

Ezután lássatok neki az ültetésnek!

Minden palántánál köszönjétek meg a földnek, hogy befogadja, növekedésében segíti és táplálja. Miközben a földbe helyezitek a növényt, gondoljatok arra, amit a virág szimbolizál, és köszönjétek meg, hogy életetekben is megvalósult már. Ahogy a növény gyökeret ver a talajban, úgy vernek „gyökeret” vágyaitok is a fizikai világotokban. Szépen ültessétek el mindegyik növényt sorjában, ugyanezen módon.
Amikor a palántázás végére értek, mondjatok köszönetet a földnek, Cordelia Istennőnek és a természet Angyalainak, amiért gondoskodó szeretettel védik vágynövényeiteket.

Ezután fogjátok meg a kancsót, amiben az energetizált víz van, és kezdjétek el finoman keverni a jobb mutatóujjatokkal az óramutató járásával megegyező irányban. Eközben ismételjétek meg párszor halkan ezt:
„Hálás vagyok neked Földanya, hálás vagyok neked Pachamama. Mindig mindennel ellátsz engem és szeretteimet. Általad mindig biztonságban érzem magam.”

Végül öntsétek a vizet az elültetett vágyvirágokra.

Már csak az utómunkálatok vannak hátra.
Minden nap nézegessétek, szeretgessétek vágy ültetvényeteket, látva benne saját vágyaitok virágba borulását. Köszönjétek meg fejlődéseteket, és figyeljétek, hogyan fejlődnek a virágok. A növény állapota képet ad majd arról, hogy melyik vágyatok az, amivel esetleg külön is foglalkozni kell, mert a többihez képest nem úgy fejlődik, vagy éppen stagnál a növekedése.
Amikor ilyet tapasztaltok, ne csüggedjetek, csupán gondoljátok át, mi zajlik bennetek ezzel kapcsolatban. Esetleg félelmek dolgoznak bennetek? Vagy a régi meggyőződések, melyek megakadályoznak, hogy higgyetek a csodákban?
Ezeket kell elengedni, megtisztulni tőle, és a növényetek is egyből új erőre kap!
A növényeket mindig locsolhatjátok energetizált vízzel, ez megint csak segíteni fogja a vágyak manifesztációját.


Mindenkinek kívánok csodás teremtő erőt és virágzó vágynövényeket!


Dudás Mária asztrológus, életvezetési tanácsadó, mentor
06/30-4515002


Válj tudatos teremtővé! https://belsobeke.com/tanfolyamok/alap-symbolon-kartya-alapok-tanfolyam/

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások május 21-től május 27-ig

A 21. hét Holdállásai

2024.05.22 | Dudás Mária
Gyermek lélek

Gyermekkori önbizalomhiány – Hogyan segíthetsz?

Sok gyerek küzd az önbizalomhiánnyal, szorongással a mindennapokban. Nehezebben koncentrálnak, nem tudják megmutatni azt a zsenialitást ami bennük van. Szülőként sokszor érezhetjük a tehetetlenséget, amikor már sok mindent kipróbáltunk, de még mindig nem találtuk meg a megoldást.

2024.05.07 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Heti Holdállások május 6-tól május 13-ig

A 19. hét Holdállásai

2024.05.07 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom