Tavaszi Nap-éjegyenlőség – Lencsemágia az anyagi bőségért, biztonságért, új kezdetekért

lencsemágia2021. március 20-án kezdődik a tavasz! Tavasz kezdetekor a Nap a déli égboltról lép át az északira, miközben áthalad az égi egyenlítőn. A nap az új kezdetek lehetőségét hozza, s ekkor érdemes olyan szertartást végezni, melyekkel az eljövendő évszakra kívánunk hatni. Az évszak utolsó napjain pedig ajánlott számvetést, összegzést készíteni az eddig megtett útról, és az elvégzett feladatokról.

2021-ben március 20-án 10 óra 38 perckor lesz a tavaszi Nap-éjegyenlőség ekkor lehetőség nyílik, a Lencsemágia szertartásának az elvégzésére. A nap igazán alkalmas varázslatra, képzeletünk bátran szárnyalhat, csakis hitünk hiánya korlátozhatja teremtésünk fizikai megvalósulását és az új kezdetek beköszöntét.

A „lencsemágia” szertartását, egyedül is elvégezheted, de ha több ember energiája összerakódik, az megsokszorozza a hatást, ezért érdemes családi, esetleg baráti körben végezni.

A Nap-éjegyenlőség előtti utolsó napon (március 19-én),  készítsétek el a lencsét főzeléknek, levesnek (hús nélkül!) az alábbiak szerint:

– Gyújtsatok gyertyát, körülöttetek és bennetek legyen nyugalom, belső békesség érzése. Akár valamilyen meditatív, mantra zenét is hallgathattok hozzá. Hangolódjatok rá teljesen a „varázslatos” étel elkészítésére, csakis a főzésre koncentráljatok és arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, új kezdetek lehetőségeit, és fényt visz majd a sejtjeinkbe, így az étel elfogyasztása révén ezekkel feltöltődve ti is jobban bevonzzátok, bevarázsoljátok életetekbe mindezeket a csodákat. A lencséből március 20-án egyetek először, majd az azt követő két napon is fogyasszatok HÉT kanálnyit. Mivel hajnalban lesz a Nap-éjegyenlőség, legjobb, ha ebédre időzítitek a szertartást.

mécses_ásvány2Az első napon (március 20-án, szombaton) gyújtsatok gyertyát, merjetek ki hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjátok, csakis arra gondoljatok, hogy ételetek anyagi biztonságot, bőséget, és új kezdeteket ad nektek az anyag szintjén.

A második napon (március 21-én, vasárnap) ugyanabban az időpontban, mint előző napon, megint gyújtsatok gyertyát, ismét merjétek ki tányérotokba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csakis arra gondoljatok, hogy ételetek fényt, és új kezdeteket ad életetek lelki szintjeinek. Itt nem gondolunk bőségre!!!

A harmadik napon (március 22-én, hétfőn) szintén ugyanabban az időpontban, mint az előző két napon, újra gyújtsatok gyertyát az étkezés előtt, és miközben megeszitek a hét kanálnyi lencsét, csak arra gondoljatok, hogy ez az étel biztonságot, bőséget, és fényt ad nektek életetek szellemi szintjeire.

Ne feledjétek, hogy ez szertartás és nem egy egyszerű étkezés, ezért mindenképpen adjátok meg a módját! Lassuljatok le, csendesedjetek el és lazítsatok előtte! A gyertyát a szertartás végén lassan, gyertyakoppintóval, vagy kis pohárkával, esetleg gyűszűvel oltsátok el úgy, ahogyan a csillagos égbolt borul a Föld fölé napnyugta után. Semmiképpen ne fújjátok el a gyertya lángját!

Csodás bőségben, biztonságban és új kezdetekben gazdag és boldog tavaszt kívánok Mindenkinek!

főlép2

Dudás Mária asztrológus
06/30-4515002

Tanulj magadról!

Tetszik az oldal? Oszd meg másokkal is!

Minden vélemény számít!